Bolt & Alphamega σε πάνε όπου θες!

Bolt & Alphamega σε πάνε όπου θες!

H Bolt, η κορυφαία Ευρωπαϊκή πλατφόρμα μεταφορών και οι Υπεραγορές Alphamega, ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμες να σε μεταφέρουν στον επόμενό σου προορισμό!

Η Bolt, σε συνεργασία με τις υπεραγορές Alphamega, προσφέρει 25% έκπτωση στην επόμενή σου διαδρομή!

Oι κάτοχοι του loyalty app των υπεραγορών Alphamega επωφελούνται με 25% έκπτωση για 2 διαδρομές με την εταιρεία Bolt.

Μέσω της εφαρμογής των Υπεραγορών Alphamega, σε Google Play και Apple Store, οι χρήστες λαμβάνουν το promo code από την κατηγορία “Partners”, που τους δίνει τη δυνατότητα μέσω του application της Bolt να επωφεληθούν 25% έκπτωση στις επόμενές τους διαδρομές.

Περισσότερα για την Bolt

H Bolt, η κορυφαία Ευρωπαϊκή πλατφόρμα μεταφορών, υπηρεσίες της οποίας απολαμβάνουν περισσότεροι από 100 χιλιάδες χρήστες, έχει με επιτυχία εκμοντερνίσει και ψηφιοποιήσει τον κλάδο των εντός των πόλεων μεταφορών.

Η πάλαι ποτέ χρονοβόρα διαδικασία του να τηλεφωνεί κάποιος σε εταιρεία ταξί και να περιμένει το επόμενο διαθέσιμο όχημα, είναι πλέον παρελθόν.

Η Bolt μας δίνει τη δυνατότητα να μετακινηθούμε γρήγορα, άνετα, με ασφάλεια, χωρίς το άγχος του parking, την καθυστερημένη άφιξη σε ραντεβού και την απερίσκεπτη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η φιλοσοφία της Bolt παραμένει σταθερή, κρατώντας υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τόσο προς όφελος των πελατών, όσο και των συνεργατών της, προσφέροντας τη μέγιστη εμπειρία μεταφοράς.

Send this to a friend