Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Τίτλοι τέλους για τον Internet Explorer
Τίτλοι τέλους για τον Internet Explorer

Τίτλοι τέλους για τον Internet Explorer

Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα τερματίσει τη λειτουργία του Internet Explorer στις 17 Αυγούστου 2021.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα ξεκινήσει τη σταδιακή παύση της πλατφόρμας αναζήτησης από το τέλος του 2020 σε ορισμένες περιοχές.

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι η εφαρμογή του Microsoft Teams δεν θα υποστηρίζεται πλέον στο πρόγραμμα περιήγησης από τα τέλη Νοεμβρίου 2020. Όλες οι υπόλοιπες εφαρμογές και υπηρεσίες της Microsoft θα τερματίσουν την υποστήριξή τους στο πρόγραμμα περιήγησης έως το καλοκαίρι του επόμενου έτους.

Μετά από αυτές τις ημερομηνίες, οι χρήστες θα έχουν είτε υποβαθμισμένη λειτουργία όταν χρησιμοποιούν εφαρμογές και υπηρεσίες στο πρόγραμμα περιήγησης ή δεν θα μπορούν να συνδεθούν.

Η ιστορία του Internet Explorer  
Ο Internet Explorer εμφανίστηκε το 1995 και μέχρι το 2003 αποτελούσε το απόλυτο εργαλείο περιήγησης με μερίδιο χρήσης 95%. Ωστόσο, το τέλος του Internet Explorer άρχισε να διαγράφεται ήδη από το 2004, οπότε και κυκλοφόρησε το Firefox. Το τελικό χτύπημα ήρθε με το Google Chrome το 2008.

Το 2015, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Microsoft Edge θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα περιήγησης. Έναν χρόνο μετά, το 2016, ο Internet Explorer εκθρονίστηκε και επίσημα με το Google Chrome να αναλαμβάνει τα ηνία.

Με πληροφορίες του SKyNews 

Send this to a friend