Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Λάτιν προσθήκη για την Αλκή (ανακοίνωση)
Λάτιν προσθήκη για την Αλκή (ανακοίνωση)

Λάτιν προσθήκη για την Αλκή (ανακοίνωση)

Σημαντική προσθήκη για την Αλκή με τον Ουρουγουανό επιτελικό μέσο και ακραίο επιθετικό, Φακούντο Γκουϊχόν.

Η ανακοίνωση:

Καλωσόρισες Facundo Guichón

Ποδοσφαιριστής της ΑΛΚΗΣ είναι από σήμερα ο Facundo Guichón. Πρόκειται για Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα.

Την αγωνιστική περίοδο 2014/15 έπαιξε σε 32 αγώνες με την φανέλα της Αλκορκόν στη Λα Λίγκα και την αμέσως επόμενη χρονιά πήγε στην Ντεπορτίβο Αλαβές με την οποία συμπλήρωσε 30 αγώνες στην μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Στην χώρα της ιβηρικής Χερσονήσου, αγωνίστηκε και στην Σεγούντα Ντιβιζιόν με την φανέλα της Λαγκοστέρα. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2017/18 έπαιξε σε 28 αγώνες και συμπλήρωσε 2100 λεπτά.

Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός είναι η Deportes Iquique στην Χιλή. Βρίσκεται εκεί από το 2019 και συμπλήρωσε 698 λεπτά συμμετοχής.

Πρόκειται για άλλη μια ποιοτική προσθήκη, η οποία αναμένεται να βοηθήσει την ΑΛΚΗ να υλοποιήσει το στόχο της για επιστροφή στα σαλόνια της Α’ κατηγορίας. Η παρουσία ποδοσφαιριστών στο ρόστερ, με τεράστια εμπειρία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μας γεμίζει με αισιοδοξία ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον Facundo στην οικογένεια της Αλκής και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κυανέρυθρη φανέλα.

Send this to a friend