Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Λούης Night Show»: O Cypriot Smurf στο team του Λούη
«Λούης Night Show»: O Cypriot Smurf στο team του Λούη

«Λούης Night Show»: O Cypriot Smurf στο team του Λούη

Άλλη μια νέα προσθήκη έγινε στην ομάδα της επιτυχημένης ψυχαγωγικής – σατιρικής εκπομπής «Λούης Night Show» και ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη (29/7).

Η εκπομπή όπως πληροφορούμαστε ετοιμάζεται να βγει στον αέρα φουλ ανανεωμένη τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θεματικές, ενώ θα δούμε και καινούργιες ενότητες αλλά και διάφορα παιχνίδια.

Έτσι η ομάδα εκεί στον Alpha Κύπρου βρίσκεται επί ποδός, ώστε να προχωρήσουν αυτές οι αλλαγές το συντομότερο δυνατόν και να είναι όλα έτοιμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ώστε να συνεχίσει δυναμικά η επιτυχία που εδώ και χρόνια έχει καταφέρει η αγαπημένη εκπομπή των τηλεθεατών.

Σε αυτό το πλαίσιο των αλλαγών λοιπόν, σήμερα ανακοινώθηκε ακόμη μία νέα προσθήκη στo team του Λούη Πατσαλίδη και πρόκειται για τον γνωστό youtuber Πήτερ, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουμε μέσα από την σελίδα του Cypriot Smurf και τα τρολ βιντεάκια που ανεβάζει καθημερινά!

Μάλιστα χθες ανακοινώθηκε ότι στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη προστίθεται και μία ταλαντούχα, όμορφη παρουσία, η Μαριλένα Χαραλαμπίδου την οποία θα βλέπουμε στη μπάντα της εκπομπής δίπλα στον σύζυγό της, Τεύκρο Νεοκλέους.

marilenaxaralampidou

Send this to a friend