Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η δίκη του 23χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της αδελφής του, που διαπράχθηκε στις 5 Μαϊου του 2020 στο σπίτι τους στα Κλαυδιά.

Χθες κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, δηλαδή τον συνήγορο υπεράσπισης του 23χρονου και τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής παραδεκτά γεγονότα και ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε την 7η Σεπτεμβρίου ως την ημερομηνία για συνέχιση της διαδικασίας.
Μέχρι την επόμενη δικάσιμο ο 23χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Στις 14 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η δίκη για τον θάνατο μαθητή ηλικίας 16 ετών από τους Τρούλους, που επήλθε στις 14 Απριλίου του 2019.

Για την υπόθεση είναι ύποπτοι τέσσερις νεαροί, δύο 16 και δύο 17 χρόνων που αντιμετωπίζουν την κατηγορία της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, ότι δηλαδή λόγω αλόγιστης ή επικίνδυνης ή απερίσκεπτης πράξης επέφεραν τον θάνατο του 16χρονου μαθητή.

Χθες ήταν προγραμματισμένη η συνέχιση της δίκης ωστόσο αυτή αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 14 Οκτωβρίου. Σημειώνεται ότι από τη δικάσιμο της 28ης Ιανουαρίου, που η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, εκκρεμούν προδικαστικά θέματα ενώ δεν έχει ακόμα απαντηθεί το κατηγορητήριο.

Το μοναδικό branded boutique hotel στην Κύπρο, το Hotel Indigo της Λάρνακας ανοίγει επίσημα σήμερα τις πύλες του, ευελπιστώντας να προσελκύσει ξένο και ντόπιο τουρισμό.

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο, που αποτελείται από 40 σύγχρονα δωμάτια μοναδικής αισθητικής, με απρόσκοπτη θέα την πόλη της Λάρνακας.

Το Indigo, που κόστισε περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ, ανεγέρθηκε στην ιστορική συνοικία του Αγίου Λαζάρου, πάνω σε δύο παραδοσιακές κατοικίες, οι οποίες ουσιαστικά έχουν μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη και οικεία όαση, συνδυάζοντας ιδανικά το πάντρεμα του παλιού και του νέου.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα της νέας ξενοδοχειακής μονάδας της Λάρνακας είναι και το γεγονός ότι βρίσκεται πέντε λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο της πόλης, από το εμπορικό κέντρο, πλησίον της ιστορικής εκκλησίας του Αγίου Λαζάρου καθώς και από το παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται, επίσης, το Μεσαιωνικό Κάστρο, η αλυκή, η παραλιακή οδός Πιαλέ Πασά και το ναυάγιο Ζηνοβία.

Send this to a friend