Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ξιούρουππας: «Οι οργανωμένοι ποιοι είναι για να αποφασίζουν για το μέλλον»
Ξιούρουππας: «Οι οργανωμένοι ποιοι είναι για να αποφασίζουν για το μέλλον»

Ξιούρουππας: «Οι οργανωμένοι ποιοι είναι για να αποφασίζουν για το μέλλον»

Ο Πανίκος Ξιούρουππας μιλώντας στον Θεόδωρο Τσιολάκη και στην διαδικτυακή εκπομπή “Ποδόσφαιρο από τα παλιά”, του Γραφείο Αθλητισμού του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρο ρωτήθηκε για την κάρτα οπαδού.

Ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος και υποστήριξε αυτό το μέτρο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

“Καταρχήν εγώ είμαι ξεκάθαρος, είμαι υπέρ της κάρτας φιλάθλου. Παντού όπου πας έχουν τα στοιχεία μας, δηλαδή τώρα πειράζει η κάρτα φιλάθλου, επειδή αναγράφει τα στοιχεία το καθενός; Ακόμα και το κινητό που κρατάμε τα έχει. Κατά τη δική μου άποψη οι λόγοι που έχουν επηρεάσει την προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα είναι άλλοι.

Πρώτος λόγος είναι ο κορεσμός του ΑΠΟΕΛίστα, όπου τα τελευταία χρόνια κυριαρχούσε και ήταν πρωταθλητής ότι και να γίνει, εύκολα ή δύσκολα. Ο δεύτερος λόγος ήταν η κακή πορεία Ομόνοιας και Ανόρθωσης. Βλέπουμε φέτος που τα πηγαίνουν καλά αυτές οι δύο ομάδες, γεμίζουν τα γήπεδα τους. Δεν είναι θέμα κάρτα φιλάθλου. Πολύ σωστά υπάρχει. Αν θέλει ο οποιοσδήποτε να σκοτώνει και να πηγαίνει μαστουρομένος για να δείξει την μαγκιά του να πηγαίνει αλλού, εκτός γηπέδων.

Στο γήπεδο θέλουμε να βλέπουμε οικογένειες, ηλικιωμένους και σωστούς ανθρώπους να απολαμβάνουν το άθλημα. Αν είναι να το κάνουμε ζούγκλα για κάποιους… Στο κάτω-κάτω οι οργανωμένοι ποιοι είναι για να αποφασίζουν για το μέλλον, υπάρχουν ομάδες και είναι αυτές υπόλογες για τους οργανωμένους της. Υπάρχει κράτος και έχει νόμους που πρέπει να τηρούνται και η τάξη.

Όποιου δεν του αρέσει να μην πηγαίνει στο γήπεδο, εγώ βλέπω φέτος τους οργανωμένους της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης, όπου προσφέρουν σωστά στην ομάδα τους. Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, όποιος φοβάται για τα προσωπικά του δεδομένα, κανένα πρόβλημα να μένει εκτός γηπέδου, αν θέλει να κάνει ζημιές, να τραβάει την μαστούρα του και να κάνει το κέφι του, να το κάνει σπίτι του. Στα γήπεδα εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε με τα παιδιά μας και να φεύγουμε ασφαλείς”.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend