Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Τα αμπελοπουλάκια βγήκαν να μιλήσουν για στημένα, είναι μέρες τους»
«Τα αμπελοπουλάκια βγήκαν να μιλήσουν για στημένα, είναι μέρες τους»

«Τα αμπελοπουλάκια βγήκαν να μιλήσουν για στημένα, είναι μέρες τους»

«Τα αμπελοπουλάκια βγήκαν να μιλήσουν για τα στημένα. Ας τους δώσει την καρέκλα ο Κούμας να τελειώνουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος στο πλαίσιο των δηλώσεών του στον Super Sport FM 104.0.

Ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων μίλησε ανοικτά για τις εξελίξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και για τους κόκκινους φακέλους που έφτασαν στα γραφεία της ΚΟΠ.

«Όταν υπάρχει κρότος, πρέπει να γίνεται αντικρότος. Εδώ και 15 μήνες δεν ήρθε φάκελος και ήρθαν τόσοι πολλοί σε μια βδομάδα. Θέλουν όλοι την καρέκλα του. Τι εν να γίνει με αυτή την κατάσταση με τον κύριο Κούμα. Ας τους τη δώσει να τελειώνουμε. Κάνουμε κακό στο ποδόσφαιρό μας και πληγώνουμε την Κύπρο. Τον φίλο μου τον Μάριο Παναγή, πολύ καλό παιδί και διαιτητής, έχει πέντε χρόνια που κατηγορεί. Κουμπάρε θα μας πεις τι έχεις να τελειώνουμε; Να βγει να κατηγορήσει να καθαιρέσουν αυτόν που κατηγορεί και να τελειώνουμε. Σημαίνει ότι υπάρχει αντιπολίτευση. Τώρα που δεν πάει καλά το πράμα, βγήκαν κάποια πουλάκια για να μιλήσουν. Είναι μέρες τους όμως. Κάποιος υποκινεί τα προβλήματα. Με αυτό όμως, κάνουμε κακό στο ποδόσφαιρο μας και μειώνουμε την Κύπρο μας. Όλα τα κάνουμε εναντίον του ποδοσφαίρου μας. Ποιοι είναι πίσω από τις ομάδες; Με τι ασχολούνται οι πρόεδροι τους; Συγκεκριμένη ομάδα ελέγχει το 90% του στοιχήματος και τα λεφτά πάνε σε αυτή την εταιρεία. Εγώ κάποτε είχα εταιρεία και σταμάτησα να ασχολούμαι επειδή είμαι πρόεδρος».

Send this to a friend