Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα
Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Πρίγκιπας Χάρι- Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα

Την έκπληξη όλων μας προκάλεσε η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Η είδηση ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του πρώην πριγκιπικού ζεύγους στο Instagram και το ζευγάρι αποκάλυψε πως σε αυτή την απόφαση έχει τη στηρίξη και της Βασίλισσας.

Μάλιστα, στη σχετική ανάρτηση το ζευγάρι ανέφερε ότι θα μοιράζεται το χρόνο του πια μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής.

Να θυμίσουμε πως η Μέγκαν Μαρκλ για πολλά χρόνια διέμενε στην Βόρεια Αμερική και συγκεκριμένα στον Καναδά και επίσης τη χώρα αυτή επέλεξε το ζευγάρι για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω:

“Μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικές συζητήσεις, επιλέξαμε να κάνουμε μια μετάβαση φέτος και να ξεκινήσουμε να επιτυγχάνουμε έναν νέο, προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον τίτλο μας ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα. Με την ενθάρρυνση σας, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αισθανόμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σήμερα σχεδιάζουμε να εξισορροπήσουμε τον χρόνο μας μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τηρούμε το καθήκον μας για την Βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία. Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε τον γιο μας με εκτίμηση για τη βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του συναρπαστικού επόμενου βήματος σε εύθετο χρόνο, καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με την Αυτού Μεγαλειότητα την Βασίλισσα, τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Δούκα του Κέιμπριτζ και όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Μέχρι τότε, παρακαλούμε να αποδεχτείτε τις βαθύτερες ευχαριστίες μας για τη συνεχή υποστήριξή σας.” – Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ

Send this to a friend