Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε χθες σε υπό ανέγερση εργοτάξιο στη Λάρνακα, η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΑΜ σε συνεργασία με τη ΜΜΑΔ και το Γραφείο Επιθεώρησης Εργασίας, διενήργησαν έρευνα σε υπό ανέγερση εργοτάξιο στην Λάρνακα, με στόχο την πάταξη του φαινομένου της παράνομης εργοδότησης και της παράνομης παραμονής. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγινε έλεγχος σε 13 εργοδότες, 15 Ευρωπαίους πολίτες, 20 Ελληνοκύπριους και 67 υπηκόους τρίτων χωρών και συνελήφθησαν 25 υπήκοοι τρίτων χωρών, ενώ καταγγέλθηκαν τέσσερις εργοδότες για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εργοδότησης. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Τα μέλη του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας εξέδωσαν εξώδικα πρόστιμα για το αδίκημα της αδήλωτης εργασίας.

 

Σήμερα στις 7.30 το βράδυ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Κάτω Βαρωσίων “Πετράκης Παπαδόπουλος”, διοργανώνεται η έκθεση ζωγραφικής Αγιογραφίας και Ψηφιδωτού του Νίκου Παντέχη. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα,  ο οποίος και θα τελέσει τα εγκαίνια.

 

Διοργανώνεται αύριο Σάββατο στις 9 το πρωί όπως αναφέραμε και χθες από το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών σε συνεργασία με την ΕΤΑΠ Λάρνακας, η πόντιση του πλοίου ΕΛΠΙΔΑ, στη θαλάσσια περιοχή της Ορόκλινης, μπροστά από το ξενοδοχείο Palm Beach. Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό. Χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση, θα απευθύνει ο υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής.

 

Επίσης αύριο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 7 το βράδυ στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες, θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Φιέστα του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου «Δώσε φως σε μια ζωή».

 

Εξάλλου αύριο Σάββατο από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 5:00 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Παρασκευής – Πλατεία Αγνοουμένων στα Λιβάδια,.

Το Χριστουγεννιάτικο κόκκινο λεωφορείο και ο Άγιος Βασίλης, ταξιδεύουν με μικρούς και μεγάλους. Θα ακούγονται Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Χορωδία του Δήμου μας και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Επίσης θα λειτουργούν Χριστουγεννιάτικα περίπτερα.

 

Και τέλος την Κυριακή στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Λευκωσίας, παρουσιάζει την παράσταση ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ.

 

 

 

Send this to a friend