Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Πόσο σημαντική είναι για εσάς η λειτουργικότητα της ντουλάπας σας;
Πόσο σημαντική είναι για εσάς η λειτουργικότητα της ντουλάπας σας;

Πόσο σημαντική είναι για εσάς η λειτουργικότητα της ντουλάπας σας;

Οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνήσετε ότι η ντουλάπα μας ή αλλιώς τα ερμάρια μας είναι το ίδιο σημαντικά στο σπίτι μας, όσο η κουζίνα, το καθιστικό ή και το κρεβάτι.

Τι παιχνίδια, τι τσάντες, τι φορέματα, τι παπούτσια, τι κουστούμια, δικοί μας μικροί θησαυροί, ψάχνουν να βρουν και αυτοί τη θέση τους στο σπίτι μας. Για αυτό το λόγο, με καλές σχεδιασμένες ντουλάπες, όλα είναι οργανωμένα & τακτοποιημένα μέσα στο υπνοδωμάτιο μας.

Υπολογίζοντας πάντοτε το διαθέσιμο χώρο που έχουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον ιδανικό για εμάς αποθηκευτικό χώρο είτε αυτός είναι με συρόμενες πόρτες, είτε είναι ένα walk in closet.

Για ένα μικρό χώρο, το ιδανικότερο θα ήταν ένα ντουλάπι με συρόμενες πόρτες, είτε αυτές είναι από ξύλο, γυαλί ή καθρέφτη ο οποίος θα κάνει τον χώρο μας να φαίνεται μεγαλύτερος και φωτεινότερος.

Έκτος και εάν είστε από αυτούς που ερωτεύεστε τρελά με την ντουλάπα σας και θέλετε να χαλαρώνετε εκεί μέσα με τις ώρες έτσι ώστε να μπορέσετε τελικά να καταλήξετε, για το τι θα βάλετε και με τι παπούτσια θα ταίριαζε καλύτερα το εμπριμέ σας φόρεμα.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε το ιδανικότερο για εσάς είναι ένα walk in closet που θα σας βοηθάει στο να είστε γρήγοροι και αποτελεσματικοί στους συνδυασμούς σας, μα πάνω από όλα θα αισθάνεστε σαν να μπήκατε σε μια μικρή μπουτίκ με ρούχα.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να νιώθετε πάντα στην τρίχα και μοντελάκια όποια επιλογή και εάν κάνετε, γιατί ένας σωστός σχεδιασμός αποθηκευτικού χώρου κάνει την ζωή μας πιο εύκολη και όμορφη εάν τον σχεδιάσουμε βάση των αναγκών μας με τις συμβουλές των ειδικών.

Εσείς τι λέτε θα θέλατε να μπαίνετε στο δωμάτιο σας και να αισθάνεστε άνετα βρίσκοντας αυτό που θέλετε στο δευτερόλεπτο;

Εάν ναι τότε μπείτε στον κόπο να ανακαινίζετε την παλιά σας ντουλάπα με μια καινούργια και πρωτοποριακή. Εάν πάλι τώρα κτίζετε το σπίτι σας ακόμα καλύτερα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε την σοφότερη επιλογή χωρίς να βλέπετε πεταμένα ρούχα και παπούτσια δεξιά και αριστερά!

KITCHEN STUDIO Living & More

Interior Design Τeam

Send this to a friend