Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η Nutella ανοίγει το δικό της «σοκολατένιο» ξενοδοχείο!
Η Nutella ανοίγει το δικό της «σοκολατένιο» ξενοδοχείο!

Η Nutella ανοίγει το δικό της «σοκολατένιο» ξενοδοχείο!

Υπάρχουν βαζάκια και βαζάκια πραλίνας εκεί έξω που όχι δε λέγαμε σε μια κουταλιά, αλλά μόνο ένα έχει τη δική του θέση στην καρδιά μας (και στο συρτάρι του κομοδίνου μας για εκείνες τις γνωστές βραδινές λιγούρες). Και δεν είναι άλλο από την αγαπημένη μας Nutella!

Αυτή η έντονη φουντουκένια γεύση της, μας στέλνει στον έβδομο ουρανό κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τον ουρανίσκο μας και τώρα που το σκέφτηκα… μια κρεπούλα, με μπόλικη σοκολάτα, τριμμένο μπισκότο και ψιλοκομμένη μπανανούλα τη λιγουρεύεστε; Αλλά ας βάλω ένα φρένο στις φαντασιώσεις κι ας έρθω στο δια ταύτα, φίλοι chocoholics.

Διότι το σημαντικό νέο της ημέρας, δεν είναι ότι η Nutella αποτελεί το μεγάλο μας έρωτα από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας, αλλά ότι πλέον έχουμε την ευκαιρία να πλαγιάσουμε στο κρεβάτι αυτού του αιώνιου έρωτα – κυριολεκτικά όμως.

Το Hotella Nutella είναι γεγονός κι αποτελεί ένα πέρα για πέρα αληθινό ξενοδοχείο, το πιο γλυκό, ονειρεμένο και απολαυστικό που έχουν αντικρίσει ποτέ τα ματάκια μας.

Tι να πουν μπροστά του κάτι Μεγάλες Βρετάνιες, Χίλτον και οι προεδρικές σουίτες τους, όταν μπορείς να κοιμηθείς σ’ ένα δωμάτιο με το λατρεμένο βαζάκι να βρίσκεται σε κάθε γωνιά, τοίχο, μαξιλάρι, πάπλωμα, κουρτίνα και οτιδήποτε άλλο χειροπιαστό βρίσκεσαι μέσα σε αυτό! Τα βάζει κάτω και τα χτυπάει αλύπητα…

Ο Todd Midura, Αντιπρόεδρος Mάρκετινγκ της Nutella στη B. Αμερική, δηλώνει πως:

“Το Hotella Nutella κάνει πραγματικότητα τη χαρά της παραμονής σ’ ένα ξενοδοχείο με μια ξεχωριστή εμπειρία πρωινού, που επιτρέπει στους φανς να απολαύσουν τη Nutella με νέους και διαφορετικούς τρόπους.”

nutella-hotel

Εκτός από την απόλαυση όμως της σοκολάτας, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα για το τέλειο Nutella πρωινό, από τον σεφ Geoffrey Zakarian, ενώ η Tanya Holland θα αναλάβει τα αλμυρά πιάτα, με το σοκολατένιο brand να έχει κι εκεί τη δική του θέση. Επίσης, ο καλλιτέχνης Dancakes, που ειδικεύεται στα pancakes, θα μοιραστεί μερικά κόλπα για εντυπωσιακά πιάτα, οπότε εκτός από το ότι θα φας καλά εκεί, θα μάθεις και πώς να κάνεις «έργα τέχνης» στην κουζίνα του σπιτιού σου.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του τον Ιανουάριο του 2020, με το δυσάρεστο νέο να είναι πως αυτές θα παραμείνουν ανοιχτές για ένα μόνο ΣΚ. Sad face, σνιφ σνιφ, κι ό,τι άλλο υπάρχει για να εκφράσουμε τη λύπη μας…

Επιπλέον θα είναι διαθέσιμο μόνο για 3 τυχερούς επισκέπτες, οι οποίοι θα αναδειχθούν έπειτα από διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τραβήξουν ένα μονόλεπτο βίντεο όπου θα περιγράφουν πόσο ξεχωριστά κάνει η Nutella τα πρωινά τους και θα το στείλουν εδώ. Επίσης θα πρέπει να είναι άνω των 21 ετών και κάτοικοι των ΗΠΑ (αυτό το τελευταίο πόνεσε περισσότερο απ’ όλα).

Παρόλα αυτά, εμείς σταυρώνουμε δαχτυλάκια με την ελπίδα πως ο παράδεισος αυτός θα έρθει και προς Ευρώπη μέρια και θα έχουμε κι εμείς μια ευκαιρία να τον επισκεφθούμε. Στην ανάγκη, βγάζουμε μια βίζα. Hotella Nutella είναι αυτό!

neopolis.gr

Send this to a friend