Home ΛΑΡΝΑΚΑ Stage Live: Η ανατροπή στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρνακας
Stage Live: Η ανατροπή στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρνακας

Stage Live: Η ανατροπή στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρνακας

Ο κανόνας είναι σαφής! Ότι επιτυχημένο και ξεχωριστό δεν αλλάζει… απλά ενισχύεται με κάτι αντάξιο του!! Εδώ και 2 βδομάδες το γνωστό σε όλους STAGE LIVE έχει μεταφερθεί στο αγαπημένο πρώην Studio Scala και η ανταπόκριση του κοινού το έχει ταυτίσει ως τον μοναδικό προορισμό της αυθεντικής διασκέδασης στη Λάρνακα!!!

Το δεκαμελές μας σχήμα υπόσχεται βραδιές ξέφρενης διασκέδασης! Ο μοναδικός Χρήστος Ππασής με την μαγευτική φωνή του αλλά και την ανεβασμένη του διάθεση ξεσηκώνει τον κόσμο και φέρνει τα πάνω κάτω! Η εντυπωσιακή Άννα Ηρακλέους, η ξεχωριστή Αγγέλα Ττοουλά και ο γεμάτος ενέργεια Χριστόδουλος Μυλωνά ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν την δική τους πινελιά στη ανανεωμένη σκηνή του STAGE LIVE!

Παράλληλα εκτός από την διασκέδαση που υπόσχεται στο νέο του χώρο αναλαμβάνει τα δικά σας πάρτυ όπως πάρτυ γενεθλίων, bachelors, hens nights και εταιρικά πάρτυ με φαγητό και ποτό!

Οι Παρασκευές και τα Σάββατα πλέον έχουν αλλάξει! Το STAGE LIVE κτυπά πιο δυνατά από ποτέ στην καρδιά της Λάρνακα και σας περιμένει!

Για κρατήσεις: 97737897

Send this to a friend