Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Και όμως η Σακίρα αγόρασε σπίτι στην… Πέγεια – Όλες οι λεπτομέρειες(ΒΙΝΤΕΟ)
Και όμως η Σακίρα αγόρασε σπίτι στην… Πέγεια – Όλες οι λεπτομέρειες(ΒΙΝΤΕΟ)

Και όμως η Σακίρα αγόρασε σπίτι στην… Πέγεια – Όλες οι λεπτομέρειες(ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά η Κύπρος δεν πρωταγωνιστεί μόνο σε ντοκιμαντέρ που την παρουσιάζουν ως παράδεισο ξεπλύματος χρήματος αλλά και σε κάποια άλλα που… περιορίζονται μόνον στα περί παραδείσου της Μεσογείου!

Για του λόγου το αληθές…. χθες βράδυ προβλήθηκε στην γαλλική τηλεόραση, σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας, εκτενές αφιέρωμα στις ομορφιές της Κύπρου την οποία παρουσιάζουν ως ένα ταξιδιωτικό θησαυρό. Όπως εξιστορεί η εκπομπή “50 minutes inside“, παρουσιαστής της οποίας είναι ο Έλληνας Νίκος Αλιάγας, στις ομορφιές του νησιού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ακόμη και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως είναι ο Πολ Μακ Κάρτνει, ο Έλτον Τζον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο όμως σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο TF1, η δημοφιλής Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού, προχώρησε στην αγορά έπαυλης που βρίσκεται στην Πέγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα του εν λόγω αφιερώματος πραγματοποιήθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες από ένα πολυμελές συνεργείο το οποίο κατέφθασε από την Γαλλία. Η ομάδα επιστράτευσε μέχρι και drones για να μεταφέρει στον τηλεθεατή τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Ακάμα.

Από το μίνι ντοκιμαντέρ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι γνωστοί…influencers ορμώμενοι εκ Ρωσίας που όπως λένε κάθε γωνιά της Κύπρου προσφέρεται…για ινσταγκραμικές φωτογραφίες.

Δείτε εικόνες αλλά και όσα αποκαλύφθηκαν σε ρεπορτάζ

Send this to a friend