Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Halloween: Δύο makeup artists από τη Λάρνακα σου δίνουν ιδέες μακιγιάζ για μια spooky εμφάνιση
Halloween: Δύο makeup artists από τη Λάρνακα σου δίνουν ιδέες μακιγιάζ για μια spooky εμφάνιση

Halloween: Δύο makeup artists από τη Λάρνακα σου δίνουν ιδέες μακιγιάζ για μια spooky εμφάνιση

Η γιορτή του Halloween πλησιάζει (σ.σ γιορτάζεται πάντα τη νύχτα της 31ης Οκτωβρίου) κατά την οποία τα μικρά παιδιά μεταμφιέζονται, κατά κανόνα σε κάτι «τρομαχτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» («φάρσα ή κέρασμα»).

Τo Halloween -η ρίζα της λέξης αυτής προέρχεται από το All-hallow-even και δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων- γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ και στον Καναδά, ενώ πάρτι γίνονται και σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέχρι και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Η γιορτή αυτή συγχέεται με τις ελληνικές Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά (απόκριες τρόμου).

Αν λοιπόν είστε καλεσμένες σε κάποιο Halloween πάρτι τότε αυτό το θέμα σας ενδιαφέρει πολύ, αφού όπως θα δείτε και παρακάτω ήδη οι Σκαλιώτισσες makeup artist, Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου και Έλενα Πορφυρίου, σου δίνουν ιδέες για να ολοκληρώσεις την creepy παρουσία σου με το καλύτερο spooky makeup.

View this post on Instagram

Haloween vibes! ???

A post shared by Elena Porfiriou✨ (@porfirioumakeupart_) on

Send this to a friend