Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πυροσβέστες αφήνουν τρομαγμένο κορίτσι να βάψει τα νύχια τους μετά από τροχαίο
Πυροσβέστες αφήνουν τρομαγμένο κορίτσι να βάψει τα νύχια τους μετά από τροχαίο

Πυροσβέστες αφήνουν τρομαγμένο κορίτσι να βάψει τα νύχια τους μετά από τροχαίο

Σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην ψυχολογία ενός τρομαγμένου κοριτσιού μετά από τροχαίο βρήκαν δύο Αμερικανοί πυροσβέστες με έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο. Η λύση βρισκόταν στα… χέρια του κοριτσιού, και οι δύο άνδρες έφυγαν με νέο λουκ από το σημείο του ατυχήματος!

Ευρισκόμενοι στο σκηνικό του τροχαίου το Σάββατο, οι δύο πυροσβέστες παρατήρησαν ότι το πολύ φοβισμένο κορίτσι κρατούσε μπουκάλια με βερνίκι νυχιών. Οι δυο πυροσβέστες προσφέρθηκαν να αφήσουν το κορίτσι να τούς βάψει τα νύχια για να την ηρεμήσουν – και έφυγαν με κάτι πολύ σπουδαιότερο από ένα νέο μανικιούρ.

“Να πόσο καταπληκτικοί είναι οι πυροσβέστες μας”, έγραψε το πυροσβεστικό τμήμα της κομητείας North Davis της πολιτείας Γιούτα στη σελίδα του στο Facebook το Σάββατο. Το τμήμα εξήγησε ότι οι πυροσβέστες Άλεν Χάντλεϊ και Κέβιν Λόιντ ανταποκρίθηκαν σε ειδοποίηση για τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη η μικρή.

Οι δύο άντρες προσπάθησαν να δουν αν το κορίτσι είναι καλά, την ώρα που οι νοσοκόμοι έδιναν πρώτες βοήθειες στη μητέρα της, αναφέρει το Associated Press. Δεν ήταν τραυματισμένη, αλλά πολύ φοβισμένη. Πάντως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα.

Οι πυροσβέστες, και οι δύο πατέρες νεαρών κοριτσιών, συνειδητοποίησαν ότι τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το κορίτσι να αισθανθεί καλύτερα ήδη βρίσκονταν στα χέρια του.

This is how amazing our firefighters are. Our A shift Battalion Chief and Captain were on the scene of a motor vehicle…

Geplaatst door North Davis Fire District op Zaterdag 12 oktober 2019

Send this to a friend