ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΖΩΗΣ

Δεν έχει καμία σημασία εάν βρίσκεται κάπου κεντρικά ή απόμερα, εάν είναι μικρό ή μεγάλο, εάν είναι κλασσικό ή μοντέρνο. Είναι το σπίτι των ονείρων σας! Μια έρευνα αγοράς θα σας βοηθήσει για το πώς θα επιλέξετε τους σωστούς συνεργάτες για να συνεργαστείτε έτσι ώστε να μην μείνει μόνο ένα όνειρο, αλλά να υλοποιηθεί όπως ακριβώς το έχετε φανταστεί.

Πώς θα κάνουμε όμως μια σωστή ερευνά αγοράς για να αποφασίσουμε ποιοι είναι οι σωστοί για εμάς συνεργάτες και προϊόντα;

Ψάξτε τις σωστές παραμέτρους

Σίγουρα εάν θέλαμε να αγοράσουμε παιχνίδια δεν θα σταματούσαμε σε ένα κατάστημα με ρούχα. Ανακαλύπτοντας τις σωστές για εμάς επιλογές σε εταιρίες, καταστήματα και τους κατάλληλους πωλητές που παρέχουν αυτό που χρειαζόμαστε, μας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Ψάξτε και συγκρίνετε

Περπατώντας με τα μάτια κλειστά σε ένα κατάστημα και αρπάζοντας ότι βρούμε στο ράφι, δεν κάνει μια σοφή απόφαση αγοράς. Για να κάνουμε σοφή την απόφαση αγοράς μας, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν την ποιότητα των υλικών, τα χρώματα, την τιμή κ.τ.λ

Ας σταθούμε όμως λίγο σε αυτό το σημείο και να επισημάνουμε ότι τις περισσότερες φορές αγοράζοντας κάτι πολύ φθηνό δεν εμπεριέχει την ποιότητα που εμείς θα θέλαμε με αποτέλεσμα τα χρήματα που έχουμε κερδίσει κατά την διάρκεια της αγοράς μας καταλήγουμε να τα χρυσοπληρώσουμε μακροπρόθεσμα. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως ίσως συμβεί και το άλλο σενάριο, όπου η ποιότητα του προϊόντος να είναι άριστη σε σχέση με τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά του. Και θα μου πείτε, τώρα τι κάνουμε; Ψάχνουμε! Αυτό το κατάστημα το οποίο π.χ έχει την κουζίνα των ονείρων μου που θέλω τόσο πολύ να αγοράσω και που η τιμή της είναι στα μέτρα μου, με ποια εργοστάσια συνεργάζεται; είναι αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα; πόσα χρόνια εμπειρίας μετρά στον χώρο; πόσο αξιόπιστη είναι;

Αυτές όλες είναι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει! Όταν λοιπόν συγκρίνετε καταστήματα και εταιρείες και καταλήξετε στο ότι έχουν απαντηθεί τα πιο πολλά ερωτήματα σας, μην σταματήσετε εκεί!

Ρωτήστε Προηγούμενους Πελάτες

Τώρα που έχετε πια καταλήξει προς τα πού θέλετε να πάτε, κάντε μια στάση ακόμη! Ρωτήστε προηγούμενους πελάτες της εταιρείας με την οποία θέλετε να συνεργαστείτε, κατά πόσο είναι ευχαριστημένοι με την συνεργασία που είχαν μαζί της. Εάν οι περισσότεροι σας πουν ότι αυτό το οποίο σχεδιάστηκε για αυτούς ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, εάν η εξυπηρέτηση ήταν άρτια, εάν η παράδοση έγινε χωρίς χρόνο καθυστερήσεις, εάν το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με αυτό που είχαν ονειρευτεί, εάν μετά από την εξόφληση κάποιος τους θυμάται ακόμη, τότε πετύχατε ένα διαμάντι! Άλλωστε την αλήθεια θα την μάθετε μόνο από τους παθόντες, που τώρα γίνεται ακόμα πιο εύκολο για εσάς με μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα της κάθε εταιρείας ή στο φατσοβιβλίο όπου όλο και κάποιος θα κάνει κάποιο θετικό ή αρνητικό σχόλιο.

Μην ξεχάσετε ποτέ κάτι: Δικαιούστε μόνο το καλύτερο για τον εαυτό σας!

KITCHEN STUDIO Living & More

Interior Design team

Send this to a friend