Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαδικασίες μετακίνησης των εγκαταστάσεων των εταιρειών υγρών καυσίμων από τα παράλια της Λάρνακας, εκτός από μία εταιρεία η οποία καθυστέρησε να ολοκληρώσει τα έργα της στην περιοχή του Βασιλικού.

Στην προχθεσινή γενική συνέλευση του ΕΒΕ Λάρνακας, αναφέρθηκε ότι εκτός απροόπτου οι τρεις από τις τέσσερις εταιρείες θα μετακινηθούν εντός χρονοδιαγραμμάτων (τον Δεκέμβριο του 2019), ενώ η τέταρτη εταιρεία, θα έχει ολοκληρώσει τα κατασκευαστικά έργα στο Βασιλικό μέχρι το τέλος του χρόνου και θα μετακινήσει τα αποθέματά της τις επόμενες λίγες εβδομάδες.

Επίσης μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 θα πρέπει να μετακινηθούν και οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης υγραερίου και ασφάλτου.

Και συνεχίζουμε με τις εκδηλώσεις μας

Αρχίζει σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι και το Σαββατοκυρίακο  στην πλατεία της Ευρώπης στις Φοινικούδες το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού Λάρνακας στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Φαγητού με γεύσεις από 20 χώρες, μουσική και χορό.

 

Η Europa Donna Κύπρου διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση το Σάββατο στις 4 το απόγευμα στην πλατεία Ερμού στη Λάρνακα, στα πλαίσια του Παγκόσμιου Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού. 

 

Στα όνειρα και στην αγάπη τα πάντα είναι δυνατά. Ο Ανδρέας και η Κατερίνα βίωσαν όλα τα στάδια της πραγματικής αγάπης.
Η μοίρα όμως τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι το 1974 με την Εισβολή. Οι δρόμοι των παιδιών χώρισαν όχι όμως και τα όνειρα που έκαναν μαζί.

Θα μείνουν μόνο στα όνειρα ή θα υπάρξει συναπάντημα αγάπης;

H απάντηση θα δοθεί αύριο Σάββατο στις 7.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, όπου ο Πολιτιστικός Όμιλος Συναπάντημα Αγάπης ανεβάζει το πιο πάνω χορόδραμα.

Το χορόδραμα τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στην Παιδική Στέγη και Εφηβικό Ξενώνα Λάρνακας. Σενάριο και Σκηνοθεσία – Χριστόφορος Χριστοφή. Χορογραφίες και Χοροδιδασκαλία – Χριστίνα Δημητρίου.

 

Το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ» Κύρια Σκηνή, παρουσιάζει την σύγχρονη πικρή κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα και ηθοποιού Σεμπαστιέν Τιερύ   «Πειραματοόζωο     σε μία…τράπεζα!», το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ στο Παττίχειο Θέατρο «ΣΚΑΛΑ». Θα ακολουθήσουν τακτικές παραστάσεις Κάθε Σάββατο  στις 8.30 και Κάθε Κυριακή στις 6.30μ.μ.

 

Και τέλος το Αθλητικό Σωματείο “Διγενής” Ορόκλινης, διοργανώνει την Κυριακή στις 10.15 το πρωί, τον 8o Γύρο Ορόκλινης.

 

 

 

Send this to a friend