Η Αβές υποδέχεται την Σπόρτινγκ σε ένα ματς για την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής

Άβες

Με άδεια χέρια για ακόμη ένα παιχνίδι έμεινε η Άβες, που γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Πάκος Φερέιρα την προηγούμενη αγωνιστική. Πλήρωσε τα πολλά αμυντικά της λάθη για ακόμη ένα ματς, διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχει δεχθεί 18 γκολ στα πρώτα ματς.

Τίπς:

*G/G & Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Ηττήθηκε στα 8/9 τελευταία ματς στο πρωτάθλημα.

*Δέχθηκε τουλάχιστον δυο γκολ στα 6/7 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα.

Σπόρτινγκ

Βρίσκεται σε… κρίση από το ξεκίνημα της σεζόν, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να μετρά ήδη δυο αλλαγές προπονητών. Ο τεχνικός Κάιζερ αποδείχθηκε πως δεν ήταν αρκετός για να βοηθήσει τα “λιοντάρια” να πετύχουν τους στόχους τους, ανάλογη η κατάσταση και με τον Λέο Πόντες ο οποίος δεν κατάφερε να τη συνεφέρει. Νέο πρόσωπο στον πάγκο της ο πρώην τεχνικός της Μπελενένσες, Ζόρζε Σίλας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σήμερα το ντεμπούτο του. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μάλιστα ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φρεντερίκο Βαράντας, προσπάθησε να φέρει στην ομάδα έναν εκ των Άμπελ Φερέιρα ή Πέδρο Μάρτινς, που γνωρίζουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος, οι περιπτώσεις τους ωστόσο δεν προχώρησαν.

Τίπς:

*G/G τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της.

*G/G & Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Κέρδισε από το ημίχρονο τα 5/7 τελευταία ματς κόντρα στην Άβες.

Εκτίμηση: 2 2-4 γκολ απόδοση 2.34

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Για περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, επισκεφθείτε την meridianbet.com.cy ή απλά κατεβάστε, πατώντας εδώ, το MobileApplication (Android και iOS) και επωφεληθείτε του Μπόνους Εν Κινήσει μέχρι και €15 με το πρώτο σας στοίχημα!