Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Τα σχήματα που δεν πρέπει να χάσεις στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες το χειμώνα
Τα σχήματα που δεν πρέπει να χάσεις στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες το χειμώνα

Τα σχήματα που δεν πρέπει να χάσεις στις μεγάλες αθηναϊκές πίστες το χειμώνα

Ο Γιώργος Σαμπάνης για έξι συνεχόμενες χρονιές γέμιζε ασφυκτικά το «Acro». Το παραλιακό  “Teatro” κρατούσε τα φώτα του σβηστά για τρία ολόκληρα χρόνια, όσα δηλαδή ο Πάνος Κιάμος ήταν ο “κυρίαρχος” του «Posidonio».

Φέτος όμως όλα ανατρέπονται! Νέα πρόσωπα ανακατεύουν τα σημεία αναφοράς στο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας, όπου αλλαγές φρουράς, επιστροφές και καραμπόλες σχηματίζουν έναν άκρως ενδιαφέρον σκηνικό.

Ετοιμάσου….

28 μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, ανεβαίνουν στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας, σε μαγαζιά όπου γίνεται πάντα το αδιαχώρητο, με κόσμο που διασκεδάζει μέχρι τις πρωινές ώρες.

Εσύ το μόνο που απομένει να κάνεις, είναι να μελετήσεις προσεκτικά τα μαγαζιά ένα-ένα, τα σχήματα που θα φιλοξενήσουν το φετινό χειμώνα, την ημερομηνία έναρξης τους και να κλείσεις εισιτήρια!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος τα νυχτερινά σχήματα, θα μας χαρίσουν βραδιές διασκέδασης.

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο «Acro», μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της με την ομάδα Μαροσούλη στο «Άλσος», θα είναι σαφώς ένα από τα πιο δυνατά openings της σεζόν για διάφορους λόγους: αφενός θα έχει ενδιαφέρον να δούμε μία από τις πιο πολυτάλαντες ερμηνεύτριες της γενιάς της σε ένα τόσο cosy περιβάλλον, ταυτισμένο με ένα πολύ συγκεκριμένο είδος προγράμματος, και αφετέρου το αν θα εμφανίζεται μόνη της ή με κάποιο άλλο μεγάλο γυναικείο όνομα θα δώσει την απάντηση σε έναν από τους πιο ιντριγκαδόρικους γρίφους της χρονιάς, που μπορεί να προκαλέσει σημαντικές καραμπόλες.

Γιώργος Σαμπάνης, πάντως, παραμένει στη γειτονιά, έχοντας κλείσει θέση στη μαρκίζα του «Φωταέριο» (από 23/11), όπου θα μοιραστεί τον προβολέα με την Καίτη Γαρμπή, ενώ οι Nivo και Demy θα προσθέτουν ρυθμικά beats στο πρόγραμμα. Στα ενδότερα του Γκαζιού, η Πέγκυ Ζήνα ετοιμάζει στο «Φως» ένα πιο προσωπικό σόου με παραπομπές στο καμπαρέ και πλήθος νέων ταλέντων γύρω της, ενώ στην απέναντι πλευρά της Πειραιώς τις πόρτες του «Hotel Ermou» προγραμματίζεται να ανοίξει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην κορύφωση του comeback του, με την Μελίνα Ασλανίδου δίπλα του (από 18/10), προτού δώσουν τη σκυτάλη στην Άννα Βίσση για το γεμάτο ενέργεια one-woman-show της από τα τέλη Νοεμβρίου.

Στο δρόμο των μεγάλων venues, ο Βασίλης Καρράς θα παραμείνει και φέτος στο «Ιερά Οδός», όπου θα συναντηθεί με τον Γιάννη Πλούταρχο σε ένα σχήμα που αναμένεται να εμπλουτιστεί και με ένα τρίτο, πιθανώς γυναικείο όνομα, ενώ στον «Βοτανικό» θα ανταλλάσσουν στίχους οι Σταμάτης Γονίδης και Νότης Σφακιανάκης.

Κατηφορίζοντας την Πειραιώς, τα πράγματα γίνονται πιο σταθερά, με τις Melisses να πρωταγωνιστούν ξανά στο «Box», τον Νίκο Οικονομόπουλο στο «Κέντρο Αθηνών», με ανοιχτό το ενδεχόμενο δεύτερου ονόματος για φέτος, ενώ στο «Estate» θα επαναληφθεί το άκρως επιτυχημένο σόου των Σάκη Ρουβά και Στέλιου Ρόκκου, με την ενίσχυση της διανδρίας από την Έλενα Παπαρίζου.

Στον ίδιο άξονα, με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε τι σχεδιάζει το «Αθηνών Αρένα», ενόσω το «Έναστρον» ετοιμάζεται να παντρέψει το δυναμικό λαϊκό της Πάολα με το ξεσηκωτικό ταμπεραμέντο του Νίκου Κουρκούλη. Στα… βάθη της Πέτρου Ράλλη, το υπερθέαμα του Νίκου Βέρτη στο «YTON» αναμένεται να είναι και φέτος ένα από τα βαριά χαρτιά του αθηναϊκού nightlife.

Μιλώντας για βαριά χαρτιά, στα βόρεια το «4711» συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Τσαλίκη σε ένα ιντριγκαδόρικο πάντρεμα με την ανανεωμένη Άντζελα Δημητρίου (μέσα προς τέλη Οκτώβρη). Από τα πλέον πολυαναμενόμενα comebacks της σεζόν θα είναι αυτό του «Teatro»: σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη το venue της παραλίας ετοιμάζεται πυρετωδώς για επιστροφή στη δράση, με τη νέα σελίδα του να γράφει επάνω της τα ονόματα της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Πέτρου Ιακωβίδη. Οι δυο τους, έχοντας ήδη ξεκινήσει ζέσταμα από τη Θεσσαλονίκη, θα επιστρέψουν στην παραλιακή στις αρχές Νοεμβρίου, ενώ πιθανό είναι να φέρουν μαζί τους και τους Onirama, που τους συνοδεύουν στις νύχτες της συμπρωτεύουσας.

Απέναντί τους θα έχουν το βαρύ, αρρενωπό λαϊκό του «Frangelico», το οποίο θα μπει νωρίς στη χειμερινή κούρσα με την επιστροφή των Νίκου Μακρόπουλου και Χρήστου Μενιδιάτη (από 17/10). Στον άξονα της Συγγρού αναμένουμε ανακοινώσεις από το «Diogenis Studio» αλλά και την επιβεβαίωση ίσως του δυνατότερου αντρικού σχήματος της χρονιάς στο «Fever», όπου, άνευ της καραμπόλας που λέγαμε στην αρχή, ο Γιώργος Μαζωνάκης θα πλαισιωθεί από τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Αντύπα και τον ασταμάτητο Πάνο Κιάμο.

Πηγή: Αθηνόραμα

Send this to a friend