Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πάνω από 2.000 άτομα αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό μέσα στο ΙΚΕΑ
Πάνω από 2.000 άτομα αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό μέσα στο ΙΚΕΑ

Πάνω από 2.000 άτομα αποφάσισαν να παίξουν κρυφτό μέσα στο ΙΚΕΑ

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος ενημερώθηκαν για το ραντεβού και κάλεσαν την αστυνομία
Ένα παιχνίδι που τείνει να εξαφανιστεί από τη νέα γενιά, αποφάσισαν να αναβιώσει με τον πιο θεαματικό τρόπο μία ομάδα στην Γλασκόβη.

Η συγκεκριμένη… παρέα λοιπόν δημιούργησε ένα Facebook event, με το οποίο έδινε ραντεβού σε όσους ενδιαφέρονται να παίξουν κρυφτό, στο κατάστημα ΙΚΕΑ στο Braehead.

Πάνω από 2.000 άτομα δήλωσαν οτι θα πήγαιναν εκεί, ενώ περίπου 10.000 δήλωσαν οτι ενδιαφέρονταν να πάνε. Μόνο που όταν οι πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους στο κατάστημα και άρχισαν να μπαίνουν μέσα σε ντουλάπες, κάτω από τα κρεβάτια και γραφεία, προκάλεσαν μία αναστάτωση στο προσωπικό που προσπαθούσε να μάθει τι γίνεται.

Το… μυστικό δεν άργησε να αποκαλυφθεί και έτσι κλήθηκε η αστυνομία, η οποία στήθηκε στην είσοδο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο.

Μιλώντας για το περιστατικό, ο Ρομπ Κούπερ που είναι ο μάνατζερ του συγκεκριμένου καταστήματος, είπε: «Η ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.

Αν και μας αρέσουν τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο να γίνει στο κατάστημά μας, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε ασφαλές περιβάλλον και ήρεμη εμπειρία στους πελάτες μας».

Θυμίζουμε οτι κάτι ανάλογο είχε γίνει στο Βέλγιο το 2014, με την Ολλανδία και την Τσεχία να ακολουθούν.

Πηγή

Send this to a friend