Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ο Καρούσος στην Αστυνομία για τους σκυβαλότοπους
Ο Καρούσος στην Αστυνομία για τους σκυβαλότοπους

Ο Καρούσος στην Αστυνομία για τους σκυβαλότοπους

Σε καταγγελία στην Αστυνομία για την ύπαρξη παράνομων σκυβαλότοπων  σε διάφορες περιοχές προχώρησε ο Δήμος Αγίας Νάπας.

Σε γραπτή ανακοίνωσή του ο δήμος αναφέρει ότι η επίσημη καταγγελία ήταν προγραμματισμένη να καταχωρηθεί χθες (26/6), σχετικά με την ύπαρξη παράνομων σκυβαλότοπων, αφού σε αρκετές περιοχές, δίπλα από κατοικίες, πετάγονται και καίγονται τόνοι σκουπιδιών, σχεδόν καθημερινά, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους.

«Το θέμα απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια τον Δήμο Αγίας Νάπας, με τους πολίτες να δηλώνουν αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί.

Εκπρόσωποι των παραπονούμενων κατοίκων αναφέρουν ότι το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι θέλουν να ζήσουν φυσιολογικά, χωρίς αναπνευστικά προβλήματα, χωρίς να αναγκάζονται να είναι κλεισμένοι στο σπίτι γιατί δεν μπορούν να αναπνεύσουν», τονίζεται στην ανακοίνωση του τουριστικού θερέτρου.

Ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι εκτός από την καταγγελία στην Αστυνομία, θα ακολουθήσουν και άλλα δυναμικά μέτρα με σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος. Σημείωσε, ακόμα, ότι συνηγορεί με όσα ανέφεραν οι αγανακτισμένοι κάτοικοι και πως τα τελευταία χρόνια καταβλήθηκε τιτάνια προσπάθεια μείωσης του φαινομένου.

Ο Δήμος Αγ. Νάπας ζητά από την Αστυνομία την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία όσων θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων του τουριστικού θερέτρου.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend