Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Φωνές για την καύση σκουπιδιών στην Αγία Νάπα
Φωνές για την καύση σκουπιδιών στην Αγία Νάπα

Φωνές για την καύση σκουπιδιών στην Αγία Νάπα

Σε αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατήλθαν αργά το βράδυ της Τετάρτης κάτοικοι της Αγ. Νάπας και ειδικά όσοι διαμένουν στην περιοχή Κόκκινες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα με την καύση σκυβάλων σε περιοχή του Παραλιμνίου.

Όπως κατάγγειλαν, με την καύση των σκουπιδιών (φαινόμενο που παρατηρείται συχνά), οι άνεμοι μεταφέρουν τους καπνούς προς την τοποθεσία Κόκκινες, όπου η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική και ο κόσμος δεν μπορεί ν’ αναπνεύσει λόγω του καπνού και της δυσοσμίας.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν στον κυκλικό κόμβο, όπου καταλήγει ο αυτοκινητόδρομος Αγίας Νάπας – Λάρνακας, εκφράζοντας την έντονη δυσφορία τους για το φαινόμενο αυτό.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και ρύθμιζαν την τροχαία κίνηση «Δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας, να απλώσουμε τα ρούχα μας να στεγνώσουν, έχουμε αναπνευστικά προβλήματα, κυρίως τα μικρά παιδιά», φώναζαν οι κάτοικοι της περιοχής Κόκκινες. Στο σημείο της εκδήλωσης βρέθηκαν για συμπαράσταση και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αγ. Νάπας.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

 

Send this to a friend