Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Σκωτία-Κύπρος και Ελλάδα-Ιταλία με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out από την Stoiximan!
Σκωτία-Κύπρος και Ελλάδα-Ιταλία με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out από την Stoiximan!

Σκωτία-Κύπρος και Ελλάδα-Ιταλία με 0% γκανιότα και ευκολότερα κέρδη με το Cash Out από την Stoiximan!

Τα προκριματικά του Euro2020 μπαίνουν στην τρίτη στροφή και οι εθνικές ομάδες της Κύπρου και της Ελλάδας έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην Σκωτία και την Ιταλία αντίστοιχα! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει τους δύο αγώνες με 0% γκανιότα*! Και πέρα από τα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, σας προσφέρει πλέον και ένα υπερπολύτιμο εργαλείο, το Cash Out!
*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!
Στη Σκωτία, η Κύπρος θα έχει δύσκολο έργο στις 21:45 και η νίκη της Κύπρου προσφέρεται με απόδοση 7.00, η ισοπαλία 4.25 και η νίκη της Σκωτίας με απόδοση 1.50. Το over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.20 και το under 2.5 γκολ με απόδοση 1.65. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 2.35 και το No Goal δίνει απόδοση 1.55.
Για όσους θέλουν να ποντάρουν στα ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ, το ενδεχόμενο να πετύχει πρώτος γκολ ο Πιέρος Σωτηρίου από την πλευρά της Κύπρου δίνει απόδοση 9.00, ενώ το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 4.20. Από πλευράς της Σκωτίας, ο McNulty δίνει απόδοση 4.50 για να σκοράρει πρώτος στον αγώνα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Σκωτία-Κύπρος εδώ.

Η Ελλάδα υποδέχεται την Ιταλία στις 21:45 και η νίκη της Ελλάδας δίνει απόδοση 4.75, η ισοπαλία 3.20 και η νίκη της Ιταλίας 1.90. Το Under 1.5 γκολ δίνει απόδοση 1.57 και το Over 1.5 γκολ δίνει 2.35. Η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 2.35 και το No Goal δίνει απόδοση 1.55.
Η πιθανότητα να πετύχει πρώτος γκολ ο Κουαλιαρέλα δίνει απόδοση 4.00, ενώ ο Τσίρο Ιμόμπιλε δίνει απόδοση 5.00 και από πλευράς της Ελλάδας η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Φορτούνης δίνει απόδοση 8.00 όσο και ο Ευθύμης Κουλούρης. Το ενδεχόμενο να μπει το πρώτο γκολ μέχρι το 28ο λεπτό δίνει απόδοση 2.30, μετά το 28ο λεπτό δίνει απόδοση 2.02 και το ενδεχόμενο να μην μπει κανένα γκολ δίνει απόδοση 6.20.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ελλάδα-Ιταλία εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Send this to a friend