Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Ξέχνα το “Game of Thrones” ήρθε το “Τσερνόμπιλ” και σπάει κάθε ρεκόρ
Ξέχνα το “Game of Thrones” ήρθε το “Τσερνόμπιλ” και σπάει κάθε ρεκόρ

Ξέχνα το “Game of Thrones” ήρθε το “Τσερνόμπιλ” και σπάει κάθε ρεκόρ

Το Τσερνόμπιλ του HBO, η σειρά για τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή στην ανθρώπινη ιστορία, είναι επισήμως φαινόμενο καθώς έγινε το νούμερο 1 στην τηλεοπτική κατάταξη όλων των εποχών του IMDb, λίγες μόλις ημέρες μετά την ολοκλήρωσή της.

Από την Τρίτη, το «Τσερνόμπιλ» έχει μέση βαθμολογία 9,7 αστέρων (από 10) από περίπου 140.000 χρήστες στον ιστότοπο IMDb της Amazon. Η σειρά ολοκλήρωσε την πορεία της στο HBO την Κυριακή 3 Ιουνίου. Προς το παρόν η σειρά είναι μπροστά από το “Breaking Bad” (9,5) του AMC, το “Planet Earth II” του BBC (9,5), ακόμη και το “Game of Thrones” (9,3) σύμφωνα με την κατάταξη των τηλεοπτικών εκπομπών της IMDb. Στο Rotten Tomatoes συγκεντρώνει 9,5 στα 10 από το σύνολο των κριτικών τηλεόρασης.

Το «Τσερνόμπιλ» αφηγείται την ιστορία της έκρηξης του πυρηνικού σταθμού στην Ουκρανίας, από τη στιγμή της έκρηξης του αντιδραστήρα και μετά. Το HBO Home Entertainment θα κυκλοφορήσει τη σειρά σε ψηφιακή μορφή στις 24 Ιουνίου, μια έκδοση που θα περιλαμβάνει  bonus σκηνές και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές.

Πηγή: checkincyprus.com

Send this to a friend