Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ “Δύσκολες στιγμές για Χριστόφια- Επικίνδυνη η κατάστασή του” (vid)
“Δύσκολες στιγμές για Χριστόφια- Επικίνδυνη η κατάστασή του” (vid)

“Δύσκολες στιγμές για Χριστόφια- Επικίνδυνη η κατάστασή του” (vid)

Τον τέως πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια επισκέφτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, αλλά και ο Δήμαρχος Λύσης Αντρέας Καουρής.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας, μιλώντας στην κάμερα του Σίγμα, ανέφερε ότι «οι στιγμές είναι δύσκολες, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι κάθε καλό και ελπίζω όλα να πάνε καλά». Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια, εξήγησε ότι παραμένει κρίσιμη, αλλά ο γιατρός είναι συνέχεια στο πλευρό του και ενημερώνει. Ευχήθηκε δε «να δούμε ξανά τον τέως πρόεδρο πίσω στο σπίτι του».

Ο Δήμαρχος Λύσης Αντρέας Καουρής, εξερχόμενος του νοσοκομείο, εξέφρασε τον συγκλονισμό του, υπογραμμίζοντας ότι «είδα τον ολοζώντανο άνθρωπο, τον οποίο ξέρω για πάνω από 40 χρόνια, και είδα τον άνθρωπο στην κατάσταση που είναι σήμερα». Επεσήμανε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση της υγείας του όπως είναι σήμερα, στάσιμη, κρίσιμη και επικίνδυνη». Καταλήγει, επαναλαμβάνοντας ότι «ο εσωτερικός μου κόσμος έχει συγκλονιστεί».

Να σημειωθεί ότι το πρωί έχει επισκεφτεί τον Δημήτρη Χριστόφια ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος.

Η κατάσταση της υγείας του τέως προέδρου, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έγιναν το πρωί νέες εξετάσεις. Παράλληλα αναμένεται η τελική γνωμάτευση των ιατρών από το Ισραήλ.

Όπως πληροφορούμαστε, αναμένεται ιατρικό ανακοινωθέν ενώ παραμένει άγνωστο πόσο θα παραμείνει σε καταστολή. «Μόνο αν υπάρξει σημαντική βελτίωση της υγείας του, θα βγει από τον αναπνευστήρα», αναφέρουν στο Sigmalive ασφαλείς πηγές.

Send this to a friend