Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δεν εκδίδεται, προς το παρών, 60χρονος Κούρδος στη Γερμανία, όπου καταζητείται για αδικήματα τρομοκρατίας, που έγιναν μεταξύ 2013-2015 στο Αμβούργο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αποφάσισε την αναστολή της διαδικασίας έκδοσης του, μέχρι ν’ αποφανθεί το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης επί του προδικαστικού ερωτήματος, που υπέβαλε το Δικαστήριο Λάρνακας, κατά πόσο η Εισαγγελία του Αμβούργου, που ζητεί την έκδοση του 60χρονου, δύναται να θεωρηθεί ως δικαστική αρχή για να εκδώσει ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

Ως εκ τούτου, εξακολουθεί να παραμένει υπό κράτηση από τις 21 Μαρτίου 2019, οπόταν και είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

 

Το «Πανηγυράκι Αγάπης – Μια ζωή, μια αγκαλιά», άρχισε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή, στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα και το οποίο διοργανώθηκε από την Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και τον Δήμο Λάρνακας. Όλα τα έσοδα από το πανηγυράκι θα διατεθούν στα ειδικά σχολεία των επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου. Την όλη εκδήλωση χαιρέτησε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Άντρη Αναστασιάδη. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τραγούδια από τη Νεφέλη Αντωνίου. Στο τέλος έγινε η βράβευση των παιδιών, που έλαβαν μέρος στους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες τον Μάρτιο του 2018 στο Άμπου Ντάπι, τα οποία κατάγονται από τη Λάρνακα και την Αμμόχωστο.

Στο πανηγυράκι παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Επίτροπος Εθελοντισμού.

Και κλείνουμε με την θεατρική παράσταση  «Ο Σπανός τζι’ οι σαράντα δράτζιοι», που θα παρουσιαστεί στις 7.30 σήμερα το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας  από μαθητές του Ειδικού Σχολείου «Άγιος Σπυρίδωνας».

 

Send this to a friend