Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ H Parimatch στηρίζει το διήμερο σεμινάριο “Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες”
H Parimatch στηρίζει το διήμερο σεμινάριο “Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες”

H Parimatch στηρίζει το διήμερο σεμινάριο “Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες”

To Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, το Cyprus Institute of Marketing, η Τράπεζα Κύπρου, η Cablenet, η KPMG και η Parimatch σας προσκαλούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη με την ευκαιρία της διοργάνωσης του σεμιναρίου “Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες” την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019, στις 11:00 π.μ. στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας. RSVP [email protected].
Το σεμινάριο “Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες” είναι ένα (Interactive) σεμινάριο που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητες των ατόμων που ενδιαφέρονται στην ανάπτυξη ιδέας σε μια νεοφυή επιχείρηση ανεξαρτήτως κλάδου. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/6 & Πέμπτη 20/6, 9π.μ. – 3μ.μ. στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας και θα ακολουθήσει διοργάνωση παρουσιάσεων για διαγωνισμό την Τρίτη 25/6, 10π.μ. – 1μ.μ. στα Κεντρικά Γραφεία Τράπεζας Κύπρου.
Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται στο [email protected] . Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθύνεστε στα τηλέφωνα 22797850 / 22797860. Διαθέσιμες Θέσεις: 25 (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας). Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 31/5/2019.

Σύμφωνα με την κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch: “Με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε και στηρίζουμε το διήμερο σεμινάριο διότι εκτός από την επιτυχία μιας επιχείρησης, στην Parimatch πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να είναι κοινωνικά υπεύθυνη μια εταιρεία. Γι’ αυτό φροντίζουμε να προσφέρουμε στην ευημερία, την εκπαίδευση και την υγεία των ανθρώπων σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία και ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους εκπαιδευτικά προγράμματα”.
Η Parimatch είναι αδειοδοτημένη στοιχηματική εταιρεία με άδεια από την Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου από τον Οκτώβριο του 2017. Ανήκει στην Parimatch Holding, μία διεθνή εταιρεία αθλητικών στοιχημάτων με 25 χρόνια εμπειρία και επιτυχή παρουσία στην περιοχή των Commonwealth of Independent States (CIS) και τώρα με παρουσία στην Ευρώπη, επενδύοντας στην Κύπρο.

tags:

Send this to a friend