Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Eurovision 2019: Τάμτα για το πρόβλημα υγείας της: «Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει»-VIDEO
Eurovision 2019: Τάμτα για το πρόβλημα υγείας της: «Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει»-VIDEO

Eurovision 2019: Τάμτα για το πρόβλημα υγείας της: «Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει»-VIDEO

Η διάσημη τραγουδίστρια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της εδώ και σχεδόν τρεις μήνες, είναι έτοιμη να ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ και στον διαγωνισμό της Eurovision για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Ωστόσο, το πρωινό της Πέμπτης (02/05) η Τάμτα βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ», και αποκάλυψε τα συναισθήματά της λίγο πριν τον διαγωνισμό καθώς και τι συμβαίνει με το πρόβλημα υγείας της το οποίο ακόμη δεν έχει ξεπεράσει.

Η ίδια ανέφερε: «Έχω άγχος αλλά νομίζω ότι ο ενθουσιασμός τα ξεπερνάει όλα. Είναι καθαρά δημιουργικό το άγχος μου, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ και θέλω να τους βγάλω όλους ασπροπρόσωπους . θέλω να μείνω ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά το πρόβλημα υγείας της ανέφερε ότι: «Είμαι καλύτερα. Έχουμε κάνει φοβερή προσπάθεια κι εγώ και οι γιατροί. Αποφεύγω να βάζω τακούνια, όταν δεν χρειάζεται. Ελπίζω και πιστεύω πως θα το καταφέρω στη σκηνή. Σιγά σιγά φτιάχνει. Υπήρξε λόγος προφανώς. Νιώθω ότι κάποιος με δοκιμάζει. Το πρόβλημα στη μέση υπήρχε, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Το Σάββατο 10 Φλεβάρη, φεύγοντας από το μαγαζί, μπαίνω στο αμάξι και πάω να πατήσω το γκάζι στο αμάξι και το πόδι δεν πήγαινε. Οι πόνοι ήταν πολύ δυνατοί, με ξυπνούσε ο παλμός του νεύρου». 

Send this to a friend