Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Baby Boom! Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους
Baby Boom! Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Baby Boom! Γέννησε η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε το πρωί της Τετάρτης η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους. Σύμφωνα με πληροφορίες του alphanews.live το δεύτερο της παιδί της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή λίγο πριν τις 8 το πρωί.

Το μωρό είναι αγοράκι, χαίρει άκρας υγείας και ζυγίζει 3 κιλά και 800 γραμμάρια, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα του δοθεί.

Δίπλα στη Χριστιάνα Αριστοτέλους ήταν, όπως πάντα, ο άντρας της ζωής της, Γιώργος Εφραίμ, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πλήθος συγγενών έχουν ξεκινήσει να καταφθάνουν στη κλινική “Μητέρα και παιδί” για να ευχηθούν στην παρουσιάστρια και να είναι δίπλα της σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής της.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε μέχρι και πριν από μια ημέρα στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής της, “Με αγάπη Χριστιάνα”, αφού μεγάλη της επιθυμία ήταν να καλησπερίζει το τηλεοπτικό κοινό όσο μπορεί περισσότερο.

Η ανακοίνωση ότι η παρουσιάστρια είναι έγκυος για δεύτερη φορά, έγινε στις 24 Οκτωβρίου, ακριβώς έξι μήνες πριν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ έγιναν για πρώτη φορά γονείς, στις 7 Οκτωβρίου του 2017, όταν η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τη μικρή Μελίνα.

Send this to a friend