Home ΛΑΡΝΑΚΑ Σημαντική διάκριση για την Hermes Airports και τα Αεροδρόμια της Κύπρου
Σημαντική διάκριση για την Hermes Airports και τα Αεροδρόμια της Κύπρου

Σημαντική διάκριση για την Hermes Airports και τα Αεροδρόμια της Κύπρου

Σημαντική διάκριση πέτυχε η Hermes και τα αεροδρόμια της Κύπρου που εξασφάλισαν αργυρή διάκριση για την περίοδο 2018-2020, στα διεθνή βραβεία του Ινστιτούτου MEECO που είναι σχετικά με τη Μέτρηση Αριστείας θέματα ηγεσίας, εταιρικής κουλτούρας και καθοδήγησης των Εργαζομένων.

Η Hermes Airports, είναι ο οργανισμός που κατάφερε με απόλυτη επιτυχία και παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, να πετύχει μια ολική ανατροπή ενώ επισημαίνει παράλληλα ότι είναι το πρώτο αεροδρόμιο διεθνώς, που καταφέρνει να εξασφαλίσει μια τόσο υψηλού επιπέδου διάκριση, αναφέρει σε σχολιασμό της, η επιτροπή αξιολόγησης MEECO. Η τελετή βράβευσης, πραγματοποιήθηκεστο Colorado των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε δηλώσεις της, η κα Ελένη Καλογήρου ανέφερε ότι η σημαντική αυτή βράβευση και επαναβεβαίωσε τη δέσμευση της Hermes για την κατάκτηση της αριστείας στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού. Στο μεταξύ η Hermes Airports έχει δημιουργήσει στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας γι αυτούς που προσέρχονται να αποβιβάσουν ή να παραλάβουν επιβάτες, και η χρέωση για τα πρώτα 20 λεπτά θα είναι ένα ευρώ. Ο νέος χώρος στάθμευσης βρίσκεται δυτικά του Αεροδρομίου, λίγα μέτρα μακριά από το κτήριο.

Send this to a friend