Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Τουμάζος Χαραλάμπους και η Στέλλα Ίσσα εγκαινιάζουν το THE STUDIO και παρουσιάζουν τα t-shirts που δημιούργησαν μαζί!
Ο Τουμάζος Χαραλάμπους και η Στέλλα Ίσσα εγκαινιάζουν το THE STUDIO και παρουσιάζουν τα t-shirts που δημιούργησαν μαζί!

Ο Τουμάζος Χαραλάμπους και η Στέλλα Ίσσα εγκαινιάζουν το THE STUDIO και παρουσιάζουν τα t-shirts που δημιούργησαν μαζί!

Ο fashion blogger και δημιουργός, Τουμάζος Χαραλάμπους και η καλλιτέχνις Στέλλα Ίσσα εγκαινιάζουν επίσημα τον χώρο στον οποίο δημιουργούν, το «The Studio» στις 11 Μαΐου 2018 σε ένα πολύ ξεχωριστό fashion & art party!

Το larnakaonline μίλησε στα δύο παιδιά από τη Λάρνακα, τα οποία μοιράστηκαν μαζί μας την ιδέα πίσω από τη δημιουργία του «The Studio»  τις φιλοδοξίες και τα όνειρα που έχουν.

Πείτε μας λίγα λόγια για εσάς…

Tουμάζος: Ονομάζομαι Τουμάζος Χαραλάμπους και είμαι fashion blogger και δημιουργός του menswear brand TOMMASO. Σπουδάζω Marketing Communication & Social Media παράλληλα. Πάντα με ενδιέφεραν οι τέχνες και ιδιαίτερα η μόδα γι’αυτό και αρχικά δημιούργησα το προσωπικό μου fashion blog που ονομάζεται The Classy Edition, το 2016. Μόλις ένα χρόνο μετά η ανάγκη μου για δημιουργία με έκανε να δημιουργήσω το ανδρικό brand TOMMASO, το οποίο αντιπροσωπεύει κάθε άνδρα που θέλει να είναι κλασσικός αλλά παράλληλα stylish.

Στέλλα: Ονομάζομαι Στέλλα Ίσσα και από πολύ μικρή ηλικία είχα καταλάβει ότι η κλίση μου και αυτό που θέλω να ασχοληθώ στην ζωή μου είναι η τέχνη. Αποφοίτησα απο το Pascal English School Λάρνακας και ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Αγγλία στον τομέα των Καλών Τεχνών. Με την επιστροφή μου στην Κύπρο αποφάσισα να εκπληρώσω άλλο ένα όνειρο και έκανα μεταπτυχιακό στην Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση.

Πως ξεκίνησε η συνεργασία σας και το «The Studio » ;

Η συνεργασία μας ξεκίνησε χωρίς πολύ σκέψη και πολύ φυσικά. Η Στέλλα εκείνο το διάστημα έψαχνε για έναν χώρο που θα την εξυπηρετούσε ώς studio και ο Τουμάζος το ίδιο και έτσι απλά δημιουργήθηκε το Studio. Μετά από τόσα χρόνια φιλίας, τέτοιες αποφάσεις δεν έρχονται με δυσκολία. Κατά βάθος και οι δύο το ξέραμε ότι κάποια μέρα θα συνεργαζόμασταν και συχνά το λέγαμε για αστείο! Έτσι τον Νοέμβριο του 2017 ανοίξαμε το The Studio στην Λάρνακα.

Τις τελευταίες ημέρες κάνουν τον γύρο των social media φωτογραφίες από τα limited edition t-shirts. Ποια είναι η ιστορία πίσω από τα υπέροχα μπλουζάκια;

Tα t-shirts αυτά είναι για εμάς ένας συνδυασμός τέχνης και μόδας. Έτσι και αλλιώς πιστεύουμε ότι είναι μόδα είναι τέχνη και η τέχνη είναι μόδα. Σκεφτήκαμε ότι θα ήτανε καλό αφού μοιραζόμαστε τον χώρο στον οποίο δημιουργούμε, και αφού και οι δύο εμπλεκόμαστε στην δουλειά του άλλου και συμβολευόμαστε και βοηθάμε ο ένας τον άλλον, θα μπορούσαμε να ενώσουμε δυνάμεις για να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. Και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει αφού δώσαμε απίστευτη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και είμαστε πολύ περήφανοι για το αποτέλεσμα. Τα collages που απεικονίζονται στις φανέλες είναι δημιουργίες της Στέλλας και ο σχεδιασμός και η παραγωγή των t-shirts έγινε από τον Τουμάζο. Η έμπνευση μας γι’αυτές τις φανέλες ήτανε όπως είπαμε η τέχνη και η μόδα γι’αυτό και σε αυτές θα δείτε γνωστές φιγούρες και των δύο χώρων να απεικονίζονται με κάποιες «μεταλλάξεις» και με μία δόση χιούμορ και μηνυμάτων που θέλουμε να περάσουμε.

Ποια είναι τα σχεδία σας για το μέλλον;

T: Μετά τα εγκαίνια και την παρουσίαση της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής συλλογής, ακολουθούν κάποιες σημαντικές αλλαγές στο blog που ανυπομονώ να τις δείτε. Μετά ακολουθεί μία περίοδος στην οποία θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ και να γεμίσω μπαταρίες γιατί η δημιουργία και παραγωγή των συλλογών είναι μία πολύ πιεστική αλλά παράλληλα ενθουσιώδης περίοδος, έτσι ο σχεδιασμός για την καινούργια συλλογή είναι κάτι που πρέπει να ξεκινήσει πριν το τέλος του καλοκαιριού.

Σ: Μετά τα εγκαίνια, ακολουθούν πολλές ώρες στο studio για παραγωγή υλικού και πιθανότατα θα ξεκινήσει η προετοιμασία γιατί στα κοντινά σχέδια είναι μία ατομική έκθεση. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επαναπαυόμαστε και δεν σταματάμε ποτέ να δημιουργούμε.

Το event πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Cal Creative Communication.
Η νέα συλλογή του Τουμάζου Χαραλάμπους και τα έργα της Στέλλας Ίσσα, θα παρουσιαστούν επίσημα την Παρασκευή, 11 Μαΐου σε ένα fashion & art party από τις 19.00 μέχρι τις 22.00 στο The Studio (Στυλιανού Αποστολίδη 7 στη Λάρνακα, 6021). Για περισσότερες πληροφορίες: 99474334 & 96552440.

Επιμέλεια: Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend