Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Χωρίς εκπλήξεις ο καιρός-Ανεβασμένη η θερμοκρασία
Χωρίς εκπλήξεις ο καιρός-Ανεβασμένη η θερμοκρασία

Χωρίς εκπλήξεις ο καιρός-Ανεβασμένη η θερμοκρασία

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, µετά τη διάλυση της τοπικής αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Το Σάββατο και κυρίως την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το τριήµερο.

Send this to a friend