Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κοριτσάκι σε νηπιαγωγείο κατάπιε ποντικοφάρμακο
Κοριτσάκι σε νηπιαγωγείο κατάπιε ποντικοφάρμακο

Κοριτσάκι σε νηπιαγωγείο κατάπιε ποντικοφάρμακο

Απίστευτο περιστατικό σε νηπιαγωγείο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Κοριτσάκι δύο χρόνων κατάπιε χάπι που χρησιμοποιείτο για την εξολόθρευση τρωκτικών και μεταφέρθηκε εσπευσμένα για νοσηλεία στο γενικό νοσοκομείο της επαρχίας. Ευτυχώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο θα υποβάλλεται σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις για τις προσεχείς εβδομάδες. Το περιστατικό συνέβη στις 29 Ιουλίου και η σχετική καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου έγινε από την μητέρα του κοριτσιού στις 31 του μήνα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ το κοριτσάκι βρισκόταν στο νηπιαγωγείο του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να κατάπιε χαπάκι που χρησιμοποιείτο για την εξολόθρευση ποντικών. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκε προληπτικά για περίοδο δύο ημερών και αφού στο διάστημα αυτό δεν παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης, πήρες εξιτήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία που άρχισε την διερεύνηση της υπόθεσης, το δίχρονο κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του. Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε ότι για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες το κοριτσάκι θα μεταβαίνει στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου για τις απαραίτητες εξετάσεις. Στο μεταξύ, η Αστυνομία ξεκίνησε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο υπήρξε οποιαδήποτε αμέλεια εκ μέρους της διεύθυνσης του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου για το περιστατικό αυτό.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend