Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Κυπριακό δημόσιο: “Είσαι εσύ παντρεμένη να φοράς μίνι;”
Κυπριακό δημόσιο: “Είσαι εσύ παντρεμένη να φοράς μίνι;”

Κυπριακό δημόσιο: “Είσαι εσύ παντρεμένη να φοράς μίνι;”

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων. Πρωταγωνιστές, ένας λειτουργός του τμήματος, η σύζυγός του και η γραμματέας του.

Το θέμα, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, αφορά μια έκρηξη ζήλιας της συζύγου, με αφορμή την ενδυμασία της γραμματέως, η οποία φαίνεται -σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην έρευνα της Επιτρόπου Διοικήσεως- να ήταν προκλητική, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει η έκθεση.

Η Επίτροπος δέχθηκε καταγγελία από τη γραμματέα τον Νοέμβριο του 2016. Η γραμματέας είχε δεχθεί λεκτική επίθεση από τη γυναίκα του λειτουργού της, η οποία μπούκαρε στα γραφεία, λέγοντάς της χαρακτηριστικά «Είσαι εσύ γυναίκα παντρεμένη με παιδιά να φοράς μίνι;».

Ο Δ/ντης του Τμήματος, σε επιστολή προς την Επίτροπο, χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρέμβαση της συζύγου του λειτουργού και υπογράμμισε ότι οφείλει απολογία η σύζυγος, στη γραμματέα.

Από την άλλη, ο προϊστάμενος, υποστήριξε ότι η γραμματέας, που σύμφωνα με την Επίτροπο δέχθηκε σεξιστική και προσβλητική συμπεριφορά, κατά την παρουσία της στο γραφείο φορούσε προκλητικά ρούχα με βαθιά ντεκολτέ. Εντύπωση προκαλεί δε το γεγονός ότι ο ίδιος, στην απάντησή του, ανέφερε ότι την παρότρυνε να δει στο διαδίκτυο την ανάλογη ενδυμασία για τις γραμματείς.

Πηγή: sigmalive.com

*φωτογραφία αρχείου

Send this to a friend