Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Παρασκευά στο Larnaka Tv για το φεστιβάλ σούβλας, την Αλκή και τον στρατηγό Άντυ Λόππα (video)
Ο Παρασκευά στο Larnaka Tv για το φεστιβάλ σούβλας, την Αλκή και τον στρατηγό Άντυ Λόππα (video)

Ο Παρασκευά στο Larnaka Tv για το φεστιβάλ σούβλας, την Αλκή και τον στρατηγό Άντυ Λόππα (video)

Κάτι πρωτοποριακό σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι της Αλκής Ορόκλινης και το οποίο είχε εν τέλει τεράστια επιτυχία. Άλλωστε στην Κύπρο βρισκόμαστε και ότι έχει να κάνει με… σούβλα δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχει.

Στις 14 Οκτωβρίου η Αλκή Ορόκλινης διοργάνωσε το πρώτο φεστιβάλ σούβλας και το οποίος είχε τεράστια επιτυχία, μιας και 170 κιλά κρέατος έκαναν «φτερά», ενώ μεγάλο κέρδος ήταν οι πολλοί ξένοι-τουρίστες που επισκέφθηκαν το φεστιβάλ.

Το Larnaka Tv είχε την χαρά να συνομιλήσει με ένα από τους εμπνευστές του φεστιβάλ, τον Μάριο Παρασκευά που είναι και έφορος της Αλκής και μας μίλησε για όλους και για όλα. Για το φεστιβάλ, την ομάδα της «Αθάνατης» αλλά και τον… στρατηγό Άντυ Λόππα.

Διαβάστε πιο κάτω τις κυριότερες ατάκες του και δείτε και το σχετικό βίντεο…

«Είχα ακούσει για το φεστιβάλ οφτού κλέφτικου κι έτσι ψάχνοντας το λίγο είπα ότι μπορούμε και εμείς να κάνουμε ένα παρόμοιο φεστιβάλ»

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τον κόσμο που ήρθε. Απολογούμαστε για τυχόν λάθη ή παραλείψεις και υποσχόμαστε ότι στο δεύτερο χρόνο θα είμαστε πολύ πιο οργανωμένοι και σοφότεροι. Θα γίνει θεσμός το φεστιβάλ σούβλας».

«Ήταν περισσότεροι οι ξένοι από τους Κύπριους και ήταν κέρδος και για την Αλκή αλλά και για την κοινότητα της Ορόκλινης».

«Τα 170 κιλά κρέατος είχαν γίνει καπνός…».

«Του χρόνου θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού, αρχές Σεπτεμβρίου».

«Είμαστε όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά στην Αλκή. Διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές ακόμη και οι φίλαθλοι».

«Το σωματείο Αλκή πλέον δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ιδέα. Γιατί η Αλκή πέρασε από χίλια κύματα».

«Η Αλκή Ορόκλινη έχει αγκαλιαστεί σε μεγάλο βαθμό, όμως περιμένουμε αν όλα πάνε καλά να έρθουν περισσότεροι φίλαθλοι πίσω στην Αθάνατη μας».

«Δεν ξέρω αν χωρίς τον στρατηγό Άντυ Λόππα, τον πρόεδρο, τον εμπνευστή αυτής της ομάδας αν θα υπήρχε καν η Αλκή Ορόκλινη»

Send this to a friend