Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αυτός είναι ο πιο περιζήτητος δημαρχιακός θώκος…
Αυτός είναι ο πιο περιζήτητος δημαρχιακός θώκος…

Αυτός είναι ο πιο περιζήτητος δημαρχιακός θώκος…

Ως ο πλέον περιζήτητος αποδεικνύεται ο δημαρχιακός θώκος της Λάρνακας ενόψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Δεκέμβρη, καθότι διεκδικείται από συνολικά έξι υποψηφίους.
Αλέξης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Βύρας, Ανδρέας Πέτρου, Κώστας Χριστοδόλου, Λούης Δημητρίου και Γιώργος Κωνσταντίνου Χάρος, είναι οι έξι διεκδικητές της δημαρχίας της Λάρνακας, όπου το 2011 οι υποψήφιοι ανέρχονταν σε μόλις δύο και ήταν οι Ανδρέας Λουρουτζιάτης και Νίκος Κλεάνθους. Ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, κανένας από τους δύο διεκδικητές της δημαρχίας το 2011 δεν διεκδικεί, ενώ οι συγκυρίες και τα γεγονότα των τελευταίων ετών στον δήμο Λάρνακας, φαίνεται να δημιούργησαν συνθήκες βάσει των οποίων ο κάθε ένας εκ των ενδιαφερομένων, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, να πιστεύει πως διαθέτει βάσιμες πιθανότητες εκλογής.
Την ίδια ώρα, τέσσερις υποψήφιοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο Στροβόλου. Πρόκειται συγκεκριμένα για τους Λάζαρο Σαββίδη, Στέλλα Μισιαούλη, Χρίστο Τσίγκη και Αντρέας Παπαχαραλάμπους, ενώ επίσης τέσσερις υποψήφιοι διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο Λακατάμιας. Οι Αργύρης Παπαναστασίου, Φωτούλα Χατζήπαπα Γιάννης Πιερίδης και  Άλκης Αλκιβιάδους.
Όσον αφορά τον δημαρχιακό θώκο της Λεμεσού, διεκδικείται από τρεις υποψήφιους. Τους Ανδρέα Χρίστου, Νίκο Νικολαΐδη και Ρόδο Ηροδότου. Στη Λευκωσία, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, προκύπτουν μόλις δύο υποψηφιότητες. Αυτές του Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη και Παναγιώτη Σταυρινίδη.
Τον δημαρχιακό θώκο της Πάφου διεκδικούν εξάλλου τρεις υποψήφιοι, ωστόσο ένας εξ’ αυτών, ο αντιδήμαρχος Μάκης Ρουσής, δεν αποκλείεται εντός των προσεχών ημερών να αποσύρει την υποψηφιότητα του και στην κούρσα των δημοτικών εκλογών να μείνουν δύο. Οι Φαίδωνας Φαίδωνος και Άκης Χρυσόμηλος.
Σημειώνεται πως πέραν των δύο υποψηφιοτήτων, τρεις κατ’ ακρίβεια, συναντάμε σε αρκετούς δήμους όλων των επαρχιών.
Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend