Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τέλος ο Ρόκα από την Πάφο!
Τέλος ο Ρόκα από την Πάφο!

Τέλος ο Ρόκα από την Πάφο!

[ad_1]

Τέλος ο Ρόκα από την Πάφο!

Παρελθόν από την Πάφο αποτελεί ο Μανουέλ Ρόκα. Ο Ισπανός προπονητής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που έκανε αποδεκτό η διοίκηση του σωματείου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο προπονητής μας Mannuel Roca σε συνεδρία της ομάδας μας ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο όπου τον έχει ενημερώσει για ένα προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα το οποίο τον αναγκάζει να μεταβεί εσπευσμένα στην πατρίδα του. Ο πρόεδρος έχει κατανοήσει και αποδεχθεί την επιθυμία του προπονητή.

Η συνεργασία έχει λυθεί κοινή συναινέση, ενώ έχει απόδειξει την καλή συνεργασία και την εκτίμηση και από τις δύο πλευρές ο προπονητής αποχωρεί χωρίς αποζημίωση. Ο προπονητής απολογείται στον φίλαθλο κόσμο της Πάφου αλλά όπως δήλωσε θα παραμείνει για πάντα φίλος και θα παρακολουθεί την ομάδα μας και είναι σίγουρος ότι θα πετύχει τους στόχους της.

Ο προπονητής έχει ήδη παραδώσει την έκθεση και τις εισηγήσεις του για την ενίσχυση της ομάδας και θα είναι στην διάθεση του προέδρου για οτιδήποτε του ζητηθεί. Η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC ευχαριστεί τον προπονητή και ΑΝΘΡΩΠΟ Mannuel Roca και του εύχεται να ξεπεράσει το προσωπικό οικογενειακό πρόβλημα και σύντομα να συνεχίσει να βρίσκεται στους πάγκους. Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή. Η ομάδα μας ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ότι την ευθύνη των προπονήσεων αναλαμβάνει ο βοηθός προπονητή Άγγελος Ευθυμίου.

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend