Λάρνακα: Γαστρονομικές συνταγές με λεοντόψαρο δημιούργησαν chefs ξενοδοχείων της πόλης μας
Γαστρονομικές συνταγές αποτελούμενες από λεοντόψαρο δημιούργησαν στη Λάρνακα σιεφ ξενοδοχείων της πόλης. Η εκδήλωση με τίτλο «Lionfish Culinary Fusion», δηλαδή Λεοντόψαρο και Γαστρονομικές Δημιουργίες, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Golden Bay από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Λάρνακας, το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και το MER Lab. Στόχος της εκδήλωσης […]