Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το κοκτείλ της εβδομάδας απο τον Άλεξ Πέτρου

Το κοκτείλ της εβδομάδας απο τον Άλεξ Πέτρου   “COSMOPOLITAN” Classic recipe: – 45ml Kreskova Vodka – 15ml triple sec – 30ml cranberry juice – 10ml lime juice – Ice Garnish: Orange zest, or a lime wedge on the rim of the glass   Our Cosmopolitan: – 45ml Kreskova Vodka – 20ml Filfar Mandarin – […]

Ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης φτιάχνει τα πιο σοκολατένια τσουρέκια

Ένα γνωστό ζαχαροπλαστείο της Λάρνακας, ετοίμασε τα πιο σοκολατένια τσουρέκια για τις μέρες του Πάσχα. Για τις μέρες αυτές τις γιορτινές που μένουμε σπίτι, μας έχει ετοιμάσει λαχταριστά τσουρέκια σε όλες τις αγαπημένες μας σοκολατένιες γεύσεις στις οποίες δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί. Ο λόγος για το Liotatis Lotier στο οποίο θα βρεις παραδοσιακό τσουρέκι, […]

Υπάρχει ένα ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει σοκολατένιο αυγό γεμιστό με …donuts!

Κι όμως αυτό ακριβώς μπορείς να το βρεις στο ζαχαροπλαστείο Wilton. Είναι το απόλυτο σοκολατένιο αυγό φτιαγμένο από αληθινή βελγική σοκολάτα, και είναι γεμιστό με Donuts και επικάλυψη σοκολατο-πραλίνα Bueno ή Πραλίνα. Μπορείς να το απολαύσεις μόνος σου ή και να το κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.  Γιάννου Κρανιδιώτη 17, Λάρνακα, 24667700 Larnakaonline Έξοδος

Γνωστός φούρνος της Λάρνακας φτιάχνει και φέτος νόστιμες φλαούνες

Η φλαούνα αποτελεί αναμφίβολα το απόλυτο κυπριακό παραδοσιακό έδεσμα του Πάσχα και δεν υπάρχει περίπτωση -ακόμα και φέτος- από το διαφορετικό Πάσχα να απουσιάζει από κανένα κυπριακό σπίτι και εορταστικό τραπέζι. Ένα έδεσμα με μακρά ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων που το συναντούμε σε διαφορετικές εκδοχές και παραλλαγές σε όλη την Κύπρο. Οι […]

Ξέρουμε που θα βρεις γεμιστά τσουρέκια σε πολλές γεύσεις

Μπορεί να το τρώμε όλο το χρόνο, όμως, η εποχή του είναι τώρα. Το τσουρέκι είναι το παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό, υπάρχει κανείς που μπορεί να τού αντισταθεί; Μια κλασική πλεξούδα ή μια στρογγυλή κουλούρα με ένα κόκκινο αυγό στο κέντρο της μαζί με ένα σοκολατένιο αυγό ή λαγουδάκι εξακολουθεί να είναι η βάση του δώρου […]

Το κοκτείλ της εβδομάδας απο τον Άλεξ Πέτρου

Το κοκτείλ της εβδομάδας απο τον Άλεξ Πέτρου   SABER ELYZIA: “It’s crafted using an old and still secret recipe that elevates the best; from the fruity sensations to the sweetness of the liqueur itself. It’s an exceptional infusion of fruitiness and sweetness, crafted and refined with the most advanced methods in liqueur production whilst […]

Εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ τσουρέκι με γεύση cheesecake;

Μπορεί να το τρώμε όλο το χρόνο, όμως, η εποχή του είναι τώρα. Το τσουρέκι είναι το παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό, υπάρχει κανείς που μπορεί να τού αντισταθεί; Μια κλασική πλεξούδα ή μια στρογγυλή κουλούρα με ένα κόκκινο αυγό στο κέντρο της μαζί με ένα σοκολατένιο αυγό ή λαγουδάκι εξακολουθεί να είναι η βάση του δώρου […]

Αύριο πάμε για sushi με 10 ευρώ!

Itadakimasu! Aν αναρωτιέστε τι σημαίνει αυτή η λέξη δεν είναι τίποτα άλλο από “καλή όρεξη” στα ιαπωνικά! Και σίγουρα μόνο καλή θα είναι η όρεξή σας, ειδικά για τους λάτρεις των σούσι, αν επισκεφθείτε το εστιατόριο Oishi Oishi σήμερα. Για αύριο, Τετάρτη  ( 21/04) έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα platter με 16 κομμάτια maki γαρίδας και […]

Ξέρουμε πού θα βρεις νόστιμα τσουρέκια

Αν το τσουρέκι είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα σου γλυκά, τότε πολύ πιθανόν η περίοδος που διανύουμε να είναι από τις καλύτερες για σένα! Όπως και για το γνωστό ζαχαροπλαστείο της πόλης μας, Wilton, όπου αυτήν την περίοδο μυρίζει… τσουρέκια. Τσουρέκια με επικαλύψεις από τις αγαπημένες σας σοκολατο-πραλίνες. Bueno, Πραλίνα και Γεμιστό με καρύδι! Witlon […]

3 ζαχαροπλαστεία στη Λάρνακα σου φτιάχνουν τα πιο παιχνιδιάρικα πασχαλινά αυτά

Το Πάσχα γενικότερα πάντα θέλουμε να απολαμβάνουμε ωραίο φαγητό, ωραία γλυκά, παραδοσιακές γεύσεις και φυσικά, ωραία σοκολατένια αβγά. Κι ευτυχώς για μας (και τους μικρούς μας φίλους φυσικά) τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε με ευχαρίστηση ότι τα σοκολατένια αβγά έχουν αλλάξει. Τα βρίσκουμε στην αγορά σε μεγέθη τεράστια, αβγά-μαμούθ, όλο σοκολάτα, αλλά και με εκπλήξεις στο εσωτερικό […]