Περίπου 2,3 δις άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε καθαρό τρόπο ετοιμασίας φαγητού
Σχεδόν το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, περίπου 2,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι, εξακολουθούν να μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας τρόπους που βλάπτουν την υγεία τους και το περιβάλλον, σύμφωνα με μελέτη που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη. Ο Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας και ο Όμιλος της Αφρικανικής Τράπεζας Ανάπτυξης, που εκπόνησαν από κοινού την έκθεση, ζήτησαν να δαπανηθούν 8 […]