Πέντε συμβουλές για μεγαλύτερη ασφάλεια των τροφίμων (βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους)
[ad_1] Ανάμεσά μας, μέσα στα σπίτια μας και στο φαγητό που καταναλώνουμε καθημερινά, ζουν κάποια μυστηριώδη, μικροσκοπικά, αλλά εξαιρετικά δραστήρια πλάσματα. Τα πλάσματα αυτά ονομάζονται μικροοργανισμοί. Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη μικροοργανισμών. Οι «καλοί» είναι αυτοί που βοηθούν στην παραγωγή διαφόρων τροφίμων, όπως το τυρί και το γιαούρτι. Άλλοι μικροοργανισμοί είναι κάπως «ενοχλητικοί», καθώς ευθύνονται για […]





