[ad_1]
Συστατικά:
- 4 στήθη κοτόπουλου κομμένα περίπου 1 cm
- Μανιτάρια μαγειρεμένα
- Τυρί προβολόνε
- Αλάτι
- Βούτυρο
- Αλεύρι
- 100 ml γάλα
Εκτέλεση:
Σε κάθε στήθος κοτόπουλου κάνουμε μια τομή, ώστε να τα γεμίσουμε με μανιτάρια και ένα κομμάτι προβολόνε. Σε ένα μπολ βάζουμε λίγο αλεύρι και περνάμε τα στήθη, ώστε να καλυφθούν καλά με το αλεύρι. Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, βάζουμε τα στήθη κοτόπουλου και σκεπάζουμε με ένα καπάκι, ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, γυρίζοντας συχνά πλευρά. Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, ρίχνουμε το γάλα και μαγειρεύουμε μέχρι να σχηματιστεί μια κρεμώδη σάλτσα.
[ad_2]
Source link
Διαβαστε επισης