Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον SuperΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος
«Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΖ έδειξε ότι διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο που μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους και πάμε υποψιασμένοι στο Παφιακό. Εμείς είμαστε μια ομάδα με ψηλούς στόχους και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περάσουμε αλώβητοι από το Παφιακό» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό αλλά πάμε για να κερδίσουμε έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση, θέληση και πεισμώσαμε μετά το άσχημο αποτέλεσμα με τον Άρη. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ. Μακρίδης και Αγγελή απουσιάζουν, Μαγκλίτσα είναι αμφίβολος και οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή του».
Για τον Μαγκλίτσα…
«Είναι περισσότερο για προληπτικούς λόγους αν μείνει εκτός. Αν θεωρήσει ο προπονητής ότι είναι καλύτερα να τον προφυλάξει θα το κάνει, αλλιώς θα συμπεριληφθεί στην αποστολή».
Για τους Αγγελή και Μακρίδη…
«Ο Αγγελή θα είναι έτοιμος με την ΑΕΛ και ο Μακρίδης στο τέλος του μήνα».
Για τους Σαρδινέρο και Γκόμες…
«Ανεβάζουν ρυθμούς, είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, καθρέφτης είναι το γήπεδο και περιμένουμε να παίξουν. Κάνουν δυο προπονήσεις έξτρα την εβδομάδα».
Για τον κόσμο…
«Περιμένουμε περισσότερους από χίλιους».
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy









