Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από έμφραγμα μυοκαρδίου ο θάνατος του άστεγου στη Λεμεσό
Από έμφραγμα μυοκαρδίου ο θάνατος του άστεγου στη Λεμεσό

Από έμφραγμα μυοκαρδίου ο θάνατος του άστεγου στη Λεμεσό

[ad_1]

Στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας, σε εγκαταλειμμένο χώρο πίσω από μπαράκια και καφετέριες, εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης, άστεγος αλλοδαπός, με την αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

Το άψυχο σώμα του άγνωστου άνδρα εντόπισε πολίτης που περπατούσε δίπλα από το εγκαταλειμμένο υποστατικό, που βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης, και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε τη σκηνή.

 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεσήλικα αλλοδαπό, ο οποίος φαίνεται να διέμενε στο υποστατικό, καθώς στο χώρο υπήρχε στρώμα και κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

 

Από μαρτυρίες φαίνεται επίσης πως ο αλλοδαπός έκανε συστηματικά χρήση αλκοολούχων ποτών.

 

Νεκροψία επί της σορού διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, ενώ λήφθηκαν δείγματα σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης, με τη μέθοδο του DNA, καθώς δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε στην κατοχή του που να μαρτυρά την ταυτότητα του.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες που λήφθηκαν, πρόκειται για 58χρονο Πολωνό, ο οποίος ήταν γνωστός  στην περιοχή μόνο με ψευδώνυμο, ενώ συνήθιζε να ζητά ελεημοσύνη από μαγαζάτορες και περαστικούς και να ήταν εθισμένος στο αλκοόλ.

 

Ο άτυχος αλλοδαπός άφησε την τελευταία του πνοή σε μικρό δωμάτιο του εγκαταλειμμένου υποστατικού, που βρίσκεται εντός χώρου στάθμευσης, στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας και το οποίο περιτριγυρίζεται από καφετέριες, μπαράκια και φαστφουντάδικα.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend