Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Εμφάνιση που σκόρπισε προβληματισμό…
Εμφάνιση που σκόρπισε προβληματισμό…

Εμφάνιση που σκόρπισε προβληματισμό…

[ad_1]

Εμφάνιση που σκόρπισε προβληματισμό…

Το ξεκίνημα της Ανόρθωσης φανέρωσε αρκετές αδυναμίες και δικαιολογημένα έχει σκορπίσει ανησυχία στον κόσμο της ομάδας που δεν θέλει να πάει άλλη μια χρονιά χαμένη όσον αφορά τις διακρίσεις της ομάδας.

Είναι αλήθεια ότι στο προχθεσινό ματς με τη Νέα Σαλαμίνα η «κυρία» φανέρωσε αδυναμίες σε σημείο αρκετά ανησυχητικό και το θέμα είναι κατά πόσο μέσα σε λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου θα προλάβουν να τις διορθώσουν οι αρμόδιοι.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το υφιστάμενο ρόστερ της «κυρίας» πάσχει από βάθος, αλλά και από ποιότητα και το δεύτερο είναι πολύ πιο ανησυχητικό. Αν και δεν είναι η πρέπουσα μέθοδος να κρίνεται μια ομάδα από το πρώτο κιόλας επίσημο ματς της χρονιάς, εντούτοις η προχθεσινή εμφάνιση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Υπάρχει έστω και υπό την πίεση του χρόνου η δυνατότητα να γίνουν διορθωτικές κινήσεις και να διαφοροποιηθεί το σκηνικό, φτάνει να εκτιμηθεί σωστά η κατάσταση από τον Αλμπέρτο Μπενίτο, τον Αντόνιο Πούτσιε και τη διοίκηση.

Αλλιώς θα έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν και να φοβούνται οι Ανορθωσιάτες ότι και αυτή η σεζόν θα πάει χαμένη. Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και εκεί η «κυρία» έβγαλε ένα αγωνιστικό πρόσωπο με το οποίο δεν μπορεί να ελπίζει σε μεγάλα πράγματα και αυστηρά ομιλούντες με τέτοιες εμφανίσεις ίσως να γίνει στην πορεία δύσκολο ακόμα και το πλασάρισμα της στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Έμεινε εκτός αποστολής ο Καμπρέρα στον προχθεσινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, όχι μόνο γιατί κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και γιατί ταλαιπωρείται με μυϊκό πρόβλημα το οποίο αποκόμισε στην προπόνηση της Παρασκευής. Εκτιμάται ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του και είναι από τους παίκτες από τους οποίους αναμένουν σημαντική βοήθεια.

Κώστας Παναγιώτου

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend