Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ζητείται εντατικολόγος στη Λάρνακα: Διαβήματα Ζαχαρίου σε Παμπορίδη!
Ζητείται εντατικολόγος στη Λάρνακα: Διαβήματα Ζαχαρίου σε Παμπορίδη!

Ζητείται εντατικολόγος στη Λάρνακα: Διαβήματα Ζαχαρίου σε Παμπορίδη!

Το πρόσφατο περιστατικό με τον νεοσύλλεκτο εθνοφρουρό που υπέστη θερμοπληξία στο ΚΕΝ Λάρνακας, φέρνει ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα με την έλλειψη εντατικολόγου στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Το ζήτημα επισημαίνει σ’ επιστολή που απέστειλε στον υπουργό Υγείας Γιώργο Παμπορίδη ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λάρνακας Ζαχαρίας Ζαχαρίου, σημειώνοντας ότι η απουσία εντατικολόγου από το νοσοκομείο λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του νεαρού εθνοφρουρού από τη Λευκωσία. «Θα ήθελα να επαναφέρω το καυτό πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με την απουσία εντατικολόγου, ένα πρόβλημα που βγήκε εκ νέου στην επιφάνεια μετά το περιστατικό θερμοπληξίας με τον νεοσύλλεκτο εθνοφρουρό.

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα χρήζει άμεσης εξέτασης και θα πρέπει να του δοθεί προτεραιότητα, καθότι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, σε πολλές περιπτώσεις, εξυπηρετεί σοβαρά και επείγοντα περιστατικά και της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου», σημειώνει στην επιστολή του ο κ.Ζαχαρίου, οποίος καλεί τον αρμόδιο υπουργό όπως λάβει τα δέοντα μέτρα το συντομότερο, ώστε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας να επανδρωθεί με εντατικολόγο.

 

 

Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του εθνοφρουρού παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή.

Send this to a friend