Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Βαρβάρα Λάρμου: Τι αποκαλύπτει για τις εξελίξεις στον 4ο κύκλο και τον Ματθαιο;
Βαρβάρα Λάρμου: Τι αποκαλύπτει για τις εξελίξεις στον 4ο κύκλο και τον Ματθαιο;

Βαρβάρα Λάρμου: Τι αποκαλύπτει για τις εξελίξεις στον 4ο κύκλο και τον Ματθαιο;

[ad_1]

Η Βαρβάρα Λάρμου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αποκαλύπτει αποκλειστικά στο TiVi Σίριαλπώς αναμένει να εξελιχθεί η σχέση της με τον Ματθαίο, αλλά και η σχέση Παύλου-Χρυσάνθης. Επιπλέον, γιατί παίρνει το μέρος του Διαμαντή;

Τι περιμένετε από τον νέο κύκλο;

«Νέους ανθρώπους που εμπλέκονται, νέα δυναμική και ενέργεια, αλλά και την ευκαιρία να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε όλα τα επίπεδα».

Καθ όλη τη διάρκεια αυτών των τριών ετών, δεχτήκατε πρόταση από… ανταγωνιστές;

«Εχω δεχτεί κάποιες άλλες προτάσεις αλλά πιστεύω πολύ στη δυναμική και στο δέσιμο που έχουμε στη συγκεκριμένη παραγωγή, οπότε δεν αποτέλεσαν κάποιο δίλημμα. Ταυτόχρονα, κάνοντας θέατρο αυτή τη χρονιά ήμουν πλήρης».

Ο Ματθαίος δεν είναι πια τόσο σκληρός απέναντι στην Αναστασία.

«Η σχέση των δύο αυτών ανθρώπων είναι καρμική και γεμάτη πάθος. Συναντούν πολλά εμπόδια, αλλά την ίδια στιγμή τα συστατικά αυτά είναι πάντα εκεί και καθορίζουν».

Θα προλάβει ο Ματθαίος ή θα τον προλάβει άλλος; Ο Αλέξης ας πούμε…

«Αυτό μόνο το μυαλό της Βάνας Δημητρίου το γνωρίζει!».

Η Αναστασία μπορεί να φτιάξει πραγματικά τη ζωή της μακριά από τον Ματθαίο;

«Πάντα θα υπάρχει μέσα της. Ακόμα και να αποφασίσει να προχωρήσει, δεν θα πάψει να τον αγαπά!».

Ο Διαμαντής ξαναπάει σε δίκη και η Αναστασία τον υποστηρίζει. Γιατί;

«Είναι πολύ συναισθηματική η Αναστασία, πέρα από λογική και σκληρή. Τους ανθρώπους που αγαπά τους αγαπά πολύ και δύσκολα απορρίπτει. Είναι δίπλα τους μέχρι τελική πτώσεως».

Η Αναστασία αποδέχεται τη σχέση Παύλου-Χρυσάνθης;

«Οσο πεισματικά στέκεται δίπλα στους ανθρώπους που αγαπά, τόσο έντονα αντιπαθεί και στιγματίζει αυτούς που δεν εμπίπτουν για τη δική της λογική στο ηθικό και το δίκαιο. Τα τελευταία δύο είναι βασικά της ιδιοσυγκρασίας της σαν γνήσια Κρητικιά. Επομένως η Χρυσάνθη είναι κόκκινη σημαία γι’ αυτή και δύσκολα θα αλλάξει γνώμη. Θα πρέπει να της δοθούν απτά στοιχεία για το αντίθετο».

Από την πρώτη στιγμή η Αναστασία προσπαθεί να αποτρέψει τη σχέση Σήφη-Αλκηστης. Πού πιστεύετε ότι θα βγει αυτή η ιστορία;

«Για άλλη μια φορά η Αναστασία εκπροσωπεί το δίκαιο και το ηθικό. Το τι θα προκύψει στην πορεία και αν κάτι της αναιρέσει την πεποίθηση που έχει, θα φανεί στην πορεία».

Η Αναστασία βλέπει διάφορα όνειρα που τη βασανίζουν κι έχουν να κάνουν με τη μητέρα της. Γιατί, όμως, είναι συνέχεια εφιαλτικά;

«Είναι προμηνύματα για τα κακά που θα συμβούν στο μέλλον».

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;

«Δεν γνωρίζω κάτι άλλο πέρα από αυτά που λένε τα όνειρα».

[ad_2]

Source link

Send this to a friend