Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Αυτοί είναι οι λόγοι που οι Κυπραίες προτιμούν τον άντρα με λίγη… κοιλίτσα!
Αυτοί είναι οι λόγοι που οι Κυπραίες προτιμούν τον άντρα με λίγη… κοιλίτσα!

Αυτοί είναι οι λόγοι που οι Κυπραίες προτιμούν τον άντρα με λίγη… κοιλίτσα!

Είπαμε ναι, οι ανδρικοί κοιλιακοί από πάντα ενθουσίαζαν το γυναικείο φύλο.

Το να έχει όμως ένας άντρας κοιλίτσα ήταν, τζιαι θα είναι πάντα ακαταμάχητο για μια γυναίκα, και κυρίως για μια Κυπραία γυναίκα.

Ας πάμε λοιπόν να δούμε γιατί είναι προτέρημα να είσαι άντρας με κοιλίτσα:

Κοιλίτσα = Ξέρεις να τρώεις

Λογικά, για να έχεις φίλε μου κοιλίτσα, σημαίνει πως έσσιεις το να απολαμβάνεις το φαΐ! Μαζί σου, μια γυναίκα μπορεί να είναι σίγουρη ότι θα τρώει καλά (μεν πάει ο νους σας στο πονηρό) τζιαι εν θα μεινίσκει ποτέ νηστιτζή!

Ενώ μάνα μου, με κάποιον φεττωμένο του γυμναστηρίου, εν να τρώει πρωί-μεσημέρι-νύκτααυκά, σαλάτες τζιαι κοτόπουλα, γιατί το παιδί κάμνει διατροφή! Όι όι, καλύττερα να τρώεις τζιαι τες σσιεφταλιούες σου τζιαι τη σουβλούα σου. Οι διατροφές να μας λείπουν! Τζιαι να σας πω ένα μυστικό;

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι αυτοί που τρων καλά!

Κοιλίτσα = NO Complex

Η αλήθκεια είναι πως οι άντρες με κοιλίτσα έχουν τα λιγότερα κόμπλεξ τζιαιανασφάλειες. Αν το καλοσκεφτούμε, κόμπλεξ έχουν οι υπόλοιποι, που μάχουνται ούλλη μέρα να μεν βάλουν γραμμάριο, μπας τζιαι κάμουν λλίην κοιλιούαν.

Εν πολλά σημαντικό πλεονέκτημα του άντρα να έχει κοιλίτσα, αφού ούτε η κοπέλα του θα νιώθει ανασφάλειες για το σώμα της. Ενώ δίπλα σε κάποιον με κοιλιακούς, όσο τζιαι να πεις, λλία κομπλεξούθκια εν να τα έχει η κοπέλα.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο studentlife.com.cy.

Send this to a friend