Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Πως να κάνετε τα πιο νόστιμα Σοκολατάκια με Δαμάσκηνο

Πως να κάνετε τα πιο νόστιμα Σοκολατάκια με Δαμάσκηνο

[ad_1]

  • 300 γρ. κουβερτούρα
  • 400 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλάκι άχνη
  • λίγη κρέμα γάλακτος ή γάλα
  • καρύδια

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα και την άχνη σε μπεν μαρί (χαμηλή φωτιά).
  2. Αφού λιώσει η κουβερτούρα την αφαιρούμε από την εστία και προσθέτουμε ελάχιστη κρέμα γάλακτος ή γάλα σιγά σιγά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο μείγμα.
  3. Παίρνουμε τα δαμάσκηνα και βάζουμε στην ήδη υπάρχον τρύπα μισό καρύδι.
  4. Τα βάζουμε στην λιωμένη κουβερτούρα και με την βοήθεια 2 πιρουνιών τα κυλάμε.
  5. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend