
Ως ένα δύσκολο παιχνίδι που χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή χαρακτήρισαν το ματς με την Μπάναντς τόσο ο τεχνικός της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ, όσο και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κωνσταντίνος Παναγή, σε δηλώσεις τους στην διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Αρμενίας.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
Τζον Κάρβερ:
«Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όσο βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Είμαι τρεις εβδομάδες στην ομάδα και γνώρισα τους παίκτες στην προετοιμασία. Η Ομόνοια είναι σε καλή κατάσταση αλλά ακόμη είμαστε στο στάδιο που χτίζουμε την ομάδα. Αποχώρησαν 15 παίκτες και αποκτήθηκαν 7. Έχουμε παρακολουθήσει μέσω βίντεο παιχνίδια της αντιπάλου μας, ανάμεσα σε αυτό και τον τελικό κυπέλλου και το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας. Γνωρίζω πως ο Ισπανός προπονητής της ομάδας του αρέσει το επιθετικό και το καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε πως έχει χάσει τον επιθετικό της η αντίπαλος ομάδας και θα γίνει ανάλυση στους παίκτες μέσω βίντεο όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουν για την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά».
Για την νέα προσπάθεια που γίνεται στην Ομόνοια:
«Έχουμε τον τεχνικό διευθυντή που μαζί συνεργαζόμαστε να χτίσουμε την ομάδα που επιθυμούμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τερματίσουμε τέταρτοι ή πέμπτοι».
Για την αποχώρηση ποδοσφαιριστών όπως ο Σκέμπρι:
«Χάσαμε κάποιους παίκτες την περσινή σεζόν αλλά να μην ξεχνάμε πως τερματίσαμε τέταρτοι, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επανλάβουμε φέτος. Θα προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που έφυγαν όσο καλύτερα γίνεται. Θεωρώ πως με αυτά που βλέπω στην ομάδα είμαστε σε καλό δρόμο».
Για την δουλειά που γίνεται από τον Νίκο Νταμπίζα:
«Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά για να στελεχώσει την ομάδα ο τεχνικός διευθυντής και υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».
Κωνσταντίνος Παναγή:
«Στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη την διάρκεια του ματς για να έχουμε καλές πιθανότητες για πρόκριση».
*Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Κωνσταντίνος Παναγή.
[ad_2]
Πηγή: Sport-fm.com.cy